Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Mesec in Kordiš sta res poden! Podpirata krvavi režim v Venezueli, kjer ljudje umirajo od lakote

Deli na:
Mesec in Kordiš sta res poden! Podpirata krvavi režim v Venezueli, kjer ljudje umirajo od lakote

Dr. Maja Sunčič - Foto: Primož Lavre

Kriza v Venezueli in vprašanje slovenskega priznanja Juana Guaidója za začasnega predsednika Venezuele sta pokazala, da je Meščeva Levica res totalni politični poden.

Levica namreč odprto brani krvavi Madurov režim, medtem ko so ga nekatere vladne stranke po tiho podpirale, saj so sramotno mencale vse do sklepa ta četrtek, da Slovenija prizna Guaidója. To je nova velika klofuta za Meščevo Levico, katere namen je več kot očitno venezuelizacija Slovenije, to je popolno obubožanje in uničenje naše države. Nad tem bi se morali zelo zaskrbeti. Še zlasti zato, ker dominantni mediji ob vsem tem še naprej podpirajo Levico. Briga njih humanitarna katastrofa v Venezueli, saj postavljajo ideologijo pred človečnost!

Ker dominantni mediji ne opravljajo svojega poslanstva in jim manjka tudi minimalna človečnost, cenzurirajo osnovna dejstva o krizi v Venezueli, ki je posledica Madurovega propadlega socialističnega režima. Nekdanji Chávezov in današnji Madurov socializem je Venezuelo v dvajsetih letih pripeljal v najhujšo možno gospodarsko in socialno bedo. Kriza v Venezueli je pokazala, kaj nam v resnici ponuja Meščeva Levica, ko do zadnje kaplje krvi podpira Madurov režim.

Chávez-Madurov režim je Venezuelo spremenil v državo vsesplošne revščine, saj je v tej državni revnega kar 87 odstotkov prebivalstva (Encovi). To je očitno ideal za Mesca in njegovo Levico: revščina za vse, ne zgolj za peščico! Hiperinflacija je po januarskih podatkih Global Law and Order (Gallup) dosegla že 1,3 milijone odstotkov v letu 2018! Po Gallup velja Venezuela za najbolj nevarno državo na svetu, z najbolj množičnim kriminalom in nasiljem.

Zaradi vsega tega je iz Venezuele pobegnilo več milijonov prebivalcev. Venezueli grozi tudi humanitarna katastrofa. Zagotovo Venezuela ni raj na zemlji, kot trdijo Mesec, Kordiš in drugi iz Levice. Vendar v Levici ne bodo protestirali proti temu peklu na zemlji, temveč ga podpirajo in vsiljujejo Sloveniji kot nov model za temno prihodnost.

Kriza v ekonomsko in socialno uničeni Venezueli je znova razkrila pravi obraz Levice. Ta stranka nasprotuje protestom proti Madurovemu režimu, ki zahtevajo spremembe za boljše življenje. To so številne nujne reforme, tako socialne, ekonomske kot politične za izhod iz katastrofalne krize, ki je to državo spravila na kolena in iz države pregnala tri milijone beguncev. V Levici so hkrati podpirali proteste v Grčiji, ki so na oblast pripeljali skrajnje levo Sirizo Aleksisa Ciprasa in ki so bili usmerjeni proti reformam te takrat ekonomsko in socialno povsem bankrotirane države.

Člani Meščeve Levice ne služijo državljanom Republike Slovenije, temveč Madurovemu režimu.

Protesti proti drugi Janševi vladi, v katerih so sodelovali tudi člani Levice, so bili protesti proti reformam, ki so Slovenijo rešile iz hude ekonomske in socialne krize. Danes v Levici podpirajo proteste rumenih jopičev v Franciji, ker nasprotujejo Macronovim reformam za izboljšanje gospodarskih razmer v Franciji. Levice v resnici ne zanimajo protesti, še manj pa blaginja prebivalcev, temveč zgolj ideologija, zato bomo zaman čakali, da Levica iz solidarnosti z Venezuelci organizira shod v Ljubljani proti Maduru!

Člani Meščeve Levice ne služijo državljanom Republike Slovenije, temveč Madurovemu režimu. Vodilni iz te stranke se redno pojavljajo na fotografijah FB profila venezuelske ambasade v Ljubljani. O njihovi tesni povezavi lahko sklepamo zlasti po dejavnosti poslanca te stranke Mihe Kordiša, ki je že od svojega prvega poslanskega mandata zavezan obrambi Chávez-Madurovega režima. Svojo vdanost temu režimu, ki mu eden za drugim obračajo hrbet v demokratičnih državah po Evropi in svetu, je Kordiš spet izpričal prejšnji teden, ko je zamenjal fotografijo na svojem FB profilu in se identificiral s fotografijo Huga Cháveza.

Na taistem FB profilu je opsoval zunanjega ministra Mira Cerarja kot washingtonskega pudlja zaradi njegovega predloga, da Slovenija prizna »skrajnjo desnega nameščenca ZDA« Guaidója za predsednika Venezuele. To, da je sam Madurov pudelj, za Kordiša seveda ni problem! Ob nasprotovanju priznanju Guaidója Kordiš v posmeh vsem zahteva spoštovanje venezuelske ustave, ne slovenske ustave in zakonov! Da mu ni mar za slovensko ustavo, smo videli iz njegovih lanskih izpadov, ko je grozil z nacionalizacijo in izgonom podjetnikov z bajoneti – vse to je politika Kordiševega idola Cháveza in njegovega naslednika Madura.

Foto: Bobo - Miha Kordiš in Luka Mesec.

Odnosu Levice, še zlasti Kordiša, do krize in protestov v Venezueli kot na ukaz sledijo njihove medijske izpostave, zlasti MMCRTV Slovenija in revija Mladina. MMC RTV Slovenija, za katerega prisilno plačujemo RTV prispevek, ne služi javnemu interesu, temveč še naprej nastopa kot trobilo Levice. To smo spet videli prejšnji teden, ko je ta portal skoraj da dobesedno ponovil mnenje Kordiša in Levice o krizi in protestih v Venezueli ter glede priznanja Guaidója.

Seveda so kot že tolikokrat doslej skrbno zamolčali, da je obubožana Venezuela, kjer Madurova vojska kruto obračunava s protestniki, ideal Meščeve Levice, ki želi Slovenijo spremeniti v drugo Venezuelo. S tem je MMCRTV SLO spet pokazal, da je utelešenje »fake news« in ogabne medijske propagande za Levico. Ker je za njih edino resnično dejstvo ideologija. Podobno velja za Mladino, ki je tako ali tako bilten Levice.

Dogodki v zvezi s krizo v Venezueli opozarjajo, kako nizko je padla Slovenija 29 let od padca komunističnega režima. Parlamentarna stranka Levica še naprej javno podpira krvoločni venezuelski režim, večina strank Šarčeve vlade, še zlasti SD, pa se je do tega četrtka delala neumne in ni hotela priznati Guaidója za začasnega predsednika Venezuele. Človeka zmrazi, v kakšni državi živimo.