Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Splošno znan "vic" o Tribušonu je bil znan že zdavnaj, a zdaj me želi celo starejša gledališka srenja prepričat, da so šokirani, moralni in jim nič ni jasno?!

Deli na:
Splošno znan "vic" o Tribušonu je bil znan že zdavnaj, a zdaj me želi celo starejša gledališka srenja prepričat, da so šokirani, moralni in jim nič ni jasno?!

Simona Rebolj - Foto: Goran Antley

Simona Rebolj, publicistka

Predatorji, ki se velikokrat skrivajo za tradicionalno družinsko "idilo", morda opevajo seksualno revolucijo in se teoretično celo lažno izrekajo v prid emancipaciji, pojem seksualne svobode zgolj zlorabljajo za šovinistično puritanske cilje. Splošno znan "vic" o Tribušonu je bil znan že zdavnaj, a zdaj me želi celo starejša gledališka srenja prepričat, da so šokirani, moralni in jim nič ni jasno?! Tako zelo jim baje ni nič jasno, da sta poleg Tribušona na akademiji še vsaj dva znana podobna profila profesorjev, pa ne gre za številni kader. Se zdi v tej družbi sprejemljivo, da v vlogi profesorja spustimo med študentke nekoga, za katerega je znano, da komaj čaka na plen? Bom poslušala morda pametovanje, da sporazumno flirtanje in fukljanje s študentkami ni enako kot seksualno nasilje, pa mogoče zato nikomur ni nič jasno? Se dogajajo izjemno dramatične ljubezenske zgodbe med ostarelimi prdci in mladenkami? Kdo je padel na glavo? Kakšne osebnostne, značajske in intelektualne vrline morajo poosebljat profesorji, dekani in drugi kadri na položajih moči v Sloveniji? No, in pravzaprav vsi domnevno odrasli ljudje nasploh?! Bi morali morda spregovorit o tem, kako se bojimo, da bomo obtoženi pritlehnega obrekovanja, kadar govorimo resnico o vplivnih škodljivcih?!

PortalPlus