Reporter
Reporter
Naroči

Slovenci z odprtimi usti sprejemamo ceneno hrano anonimnih dobaviteljev


Aleš Kuhar, agrarni ekonomist in profesor na biotehniški fakulteti, o nakupovalnih in prehranjevalnih navadah Slovencev

803820_246-ales_kuhar-_druga.jpg
Borut Živulovič/BOBO
Dr. Aleš Kuhar

Aleš Kuhar
 

Velikost pisave

Manjša
Večja
 

Zdaj je že jasno, da Slovenke in Slovenci z odprtimi usti sprejemamo ceneno hrano anonimnih dobaviteljev in da opevane gurmanske narave naroda ni videti prav nikjer več. Smo izredno cenovno občutljiv srednjeevropski narod, ki bolj malo da na kakovost živil, ki jih izbira v trgovini. Pri izbiri je glavna nizka cena oziroma da je izdelek v akciji, država porekla in objektivna kakovost pa nam ne pomenita veliko.



Onaplus

Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.