Reporter
E-novice
Digitalna naročnina
Reporter
Naroči

Aleš Kuhar, agrarni ekonomist in profesor na biotehniški fakulteti, o nakupovalnih in prehranjevalnih navadah Slovencev

Slovenci z odprtimi usti sprejemamo ceneno hrano anonimnih dobaviteljev

803820_246-ales_kuhar-_druga.jpg

Aleš Kuhar



Velikost pisave

Manjša
Večja
 

Zdaj je že jasno, da Slovenke in Slovenci z odprtimi usti sprejemamo ceneno hrano anonimnih dobaviteljev in da opevane gurmanske narave naroda ni videti prav nikjer več. Smo izredno cenovno občutljiv srednjeevropski narod, ki bolj malo da na kakovost živil, ki jih izbira v trgovini. Pri izbiri je glavna nizka cena oziroma da je izdelek v akciji, država porekla in objektivna kakovost pa nam ne pomenita veliko.



Onaplus

Zadnje izjave tedna


Reporter

Ostanite obveščeni


Prejmite najboljše vsebine iz Reporterja neposredno v svoj poštni predal.

REPORTER MEDIA, d.o.o. © 2008-2025

 

Vse pravice pridržane.