mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Rado Pezdir zameri hujskačem, ki so ves čas delali propagandno vojno za višje davke, ko pa bi jih dobili, se jim je utrgalo.

Deli na:
Rado Pezdir zameri hujskačem, ki so ves čas delali propagandno vojno za višje davke, ko pa bi jih dobili, se jim je utrgalo.

Rado Pezdir: Uživajte zdaj z višjim davkom, vašim čudežnim rešiteljem slovenskega gospodarstva! Usedite se, prižgite si cigaro in z mirom v duši opazujte odlične učinke povišanja DDV! To kajenje cigar v uredniških pisarnah Dela pa seveda ne bo brez posledic. Če bo trg v celoti zavrnil podražitev Dela in če res drži, da bodo zaradi višjega davka v proračun vplačali 2,76 milijona evrov, to pomeni, da lahko pri udobni letni bruto bruto plači 40 tisoč evrov ostane brez dela (z malim d) kakih 70 novinarjev Dela (z velikim D). Ti se bodo na koncu lahko za vse skupaj zahvalili uredniški politiki tega časopisa, ki je javnost vsak dan bombardirala z zahtevami po višjih davkih. Kakorkoli že bo, na Delu se bo odpuščalo tudi zaradi povišanja stopnje DDV – in to je zdaj neizogibna realnost.

Finance