premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

morski pes, avstrijska turistka Svet24.si

Morski pes avstrijski turistki odgriznil nogo in ...

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

DSC_2227_01 Odkrito.si

Mlad slovenski raper doživel srčni infarkt ...

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Rado Pezdir zameri hujskačem, ki so ves čas delali propagandno vojno za višje davke, ko pa bi jih dobili, se jim je utrgalo.

Deli na:
Rado Pezdir zameri hujskačem, ki so ves čas delali propagandno vojno za višje davke, ko pa bi jih dobili, se jim je utrgalo.

Rado Pezdir: Uživajte zdaj z višjim davkom, vašim čudežnim rešiteljem slovenskega gospodarstva! Usedite se, prižgite si cigaro in z mirom v duši opazujte odlične učinke povišanja DDV! To kajenje cigar v uredniških pisarnah Dela pa seveda ne bo brez posledic. Če bo trg v celoti zavrnil podražitev Dela in če res drži, da bodo zaradi višjega davka v proračun vplačali 2,76 milijona evrov, to pomeni, da lahko pri udobni letni bruto bruto plači 40 tisoč evrov ostane brez dela (z malim d) kakih 70 novinarjev Dela (z velikim D). Ti se bodo na koncu lahko za vse skupaj zahvalili uredniški politiki tega časopisa, ki je javnost vsak dan bombardirala z zahtevami po višjih davkih. Kakorkoli že bo, na Delu se bo odpuščalo tudi zaradi povišanja stopnje DDV – in to je zdaj neizogibna realnost.

Finance