državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Rado Pezdir o primeru Klemena Jakliča

Deli na:
Rado Pezdir o primeru Klemena Jakliča

Na primeru Jaklič smo lahko vsi videli, da je slovenska levica retardirana oziroma na svojem intelektualnem dnu. Prav, odrezali so Jakliča. In kaj zdaj? Neki bedaki tipa Pezdir cvilijo in krulijo naokoli, ampak realno gledano je teža takih bedakov nična, mehanizem gre dalje. Ok. Ampak s kom gre dalje? Z Bettetovo? Dragi levičarji, ali ste normalni? Ali se ne znate naučiti ničesar?

Več ko imate kadrov tipa Betteto, slabše vam gre in bolj luzerski postajate. Ali ne razumete, da je vaš finančni imperij prišel do kolapsa, ker so bili vaši direktorji bolj podobni orangutanom kot poslovnežem? Ali res ne razumete, da vas je Jamnik pojedel samo zato, ker izvajate negativno selekcijo in sestavljate mreže iz tipov a la Petan? Ali ne razumete, da je ta nesrečna Patria padla predvsem zaradi tega, ker je intelektualni nivo tožilstva in sodnega sistema na ravni predšolskih otrok? Kdaj vam bo jasno, da iz gnilih kadrov ustvarjate zgolj gnile institucije in zanič politiko?

Če bi bil levičar, bi ob novici, da je kot cvet slovenskega pravnega sistema na ESČP nominirana Bettetova, bruhal. Je to res vse, kar lahko pokažete? Betteto? Veste, kaj lahko še pokažete? Udeta. Nekdanjega ustavnega sodnika, dežurnega interpreta vaših idej o pravni državi, ki meni, da kršenje človekovih pravic ni nič posebnega. S takimi kadri si kopljete grob ali pa se vrednostno postavljate ob bok nacistični Nemčiji, kjer glede na poglede nacistov kršitve človekovih pravic tudi niso bile neka posebno huda reč.

KOLUMNA V TISKANI IZDAJI REPORTERJA