Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avra?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

Izjava dneva

Njihov čas je potekel, zdaj prihaja naš čas. Lahko tvitajo ali pišejo, kar hočejo. Jaz delam po svoje. "Piš'te, kar hoč'te!" Konec je!

Deli na:
Njihov čas je potekel, zdaj prihaja naš čas. Lahko tvitajo ali pišejo, kar hočejo. Jaz delam po svoje. "Piš'te, kar hoč'te!" Konec je!

Foto: KPV - Marjan Šarec

Marjan Šarec, predsednik vlade

Zakaj bi jaz na primer odgovarjal na tvite, ki jih piše Janez Janša, ali nekomu, ki je dobil na volitvah 0,88 odstotka glasov (Lista novinarja Bojana Požarja, op. a.)? S tem se ne ukvarjam. To je stvar preteklosti. Ne razumejo, da me ne morejo prizadeti. Drugi časi so. "Ker moj oče razumeti noče, da je že zdavnaj vse dr'gač," je pel Andrej Šifrer. (povzdigne glas, op. a.)

Gospodje, čas je potekel! In prav ti ljudje danes meni govorijo, da sem vlado sestavil iz starih obrazov. A s SDS jih ne bi sestavil iz starih obrazov?! Oni ne razumejo, da jaz to vidim skozi svojo prizmo. Ko je bil plebiscit, sem bil star 12 let. To sem spremljal. Vse bom naredil za Slovenijo, ker jo imam rad. In ne bom dovolil, da si ti ljudje prisvajajo domoljubje. Tega ne bom dovolil.

V pisarni imam sliko Rudolfa Maistra, ker sem domoljub do petnih žil. Zdaj, ko jim je že vse propadlo, se bodo pa šli tole ... Oni so zame kot nekdanje vodstvo Vzhodne Nemčije, ki ni razumelo, da mladina razmišlja drugače. Njihov čas je potekel, zdaj prihaja naš čas. Lahko tvitajo ali pišejo, kar hočejo. Jaz delam po svoje. "Piš'te, kar hoč'te!" Konec je!

SIOL

Loading...