opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

oko Dobra karma

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?

preddvor, hotel bor Svet24.si

Raziskali smo, od kod bi lahko na račun občine ...

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

vedeževalke Dobra karma

Tako nam napoved vedeževalca spremeni usodo

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

Izjava dneva

Majhen korak zame, a hkrati velik korak za ne-pravno poškodovano Slovenijo

Deli na:
Majhen korak zame, a hkrati velik korak za ne-pravno poškodovano Slovenijo

Foto: Primož Lavre

Odločitev Ustavnega sodišča, ki razveljavlja odločbo Upravnega sodišča in volilni spor v Ljubljani vrača nazaj na Uprvno sodišče v ponovno odločanje, je majhen korak zame, a hkrati velik korak za ne-pravno poškodovano Slovenijo. Za navadnega državljana Slovenije pa je to kot pristanek človeka na Luni pred 70 leti. Sodišče je odločbo sprejelo s 5:4 s 3 ločenimi mnenji. Čestitam sodnikom in tistim, ki so si upali uporabiti UM za RAZUM. Njim vzklikam Epur si muove – in vendar se vrti, celo v SLO !

Sicer pa bo šla zadeva do konca – do Sveta Evrope. Temu od 1.julija predseduje Finska, ki si je za svojo agendo PREDSEDOVANJA zastavila VLADAVINO PRAVA. Kot naročeno ! Pričakujem korake od besed k dejanjem, da v NEPRAVNI DRŽAVI SLOVENIJI NIČ VEČ NE BO, TAKO KOT JE BILO. In ne bomo več samo žalovali za svojimi sanjami.

Hkrati je moja peticija z naslovom 7 člen proti Sloveniji že sprejeta v odboru za PETICIJE EU PARLAMENTA kot dopustna in jo je odbor že posredoval Evropski komisiji. Peticija bo kmalu obravnavana. Naredil bom vse, da tudi v EU nehajo eno govoriti in drugo delati – podobno kot to v Ljubljani počne Zoran Janković, ki za povrh misli, da je nedotakljiv.

V demokraciji ne sme biti nedotakljivih, so lahko samo zamenljivi ! Enaki ne bomo nikoli, smo pa lahko enakopravni – takoj, danes , jutri za zmeraj ! Ta odločba je dokaz za to, kot pravi Nelson Mandela, da je nemogoče, dokler tega ne storiš. To velja za vse, tudi za sodnike !             

loading...
Loading...