stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Majhen korak zame, a hkrati velik korak za ne-pravno poškodovano Slovenijo

Deli na:
Majhen korak zame, a hkrati velik korak za ne-pravno poškodovano Slovenijo

Foto: Primož Lavre

Odločitev Ustavnega sodišča, ki razveljavlja odločbo Upravnega sodišča in volilni spor v Ljubljani vrača nazaj na Uprvno sodišče v ponovno odločanje, je majhen korak zame, a hkrati velik korak za ne-pravno poškodovano Slovenijo. Za navadnega državljana Slovenije pa je to kot pristanek človeka na Luni pred 70 leti. Sodišče je odločbo sprejelo s 5:4 s 3 ločenimi mnenji. Čestitam sodnikom in tistim, ki so si upali uporabiti UM za RAZUM. Njim vzklikam Epur si muove – in vendar se vrti, celo v SLO !

Sicer pa bo šla zadeva do konca – do Sveta Evrope. Temu od 1.julija predseduje Finska, ki si je za svojo agendo PREDSEDOVANJA zastavila VLADAVINO PRAVA. Kot naročeno ! Pričakujem korake od besed k dejanjem, da v NEPRAVNI DRŽAVI SLOVENIJI NIČ VEČ NE BO, TAKO KOT JE BILO. In ne bomo več samo žalovali za svojimi sanjami.

Hkrati je moja peticija z naslovom 7 člen proti Sloveniji že sprejeta v odboru za PETICIJE EU PARLAMENTA kot dopustna in jo je odbor že posredoval Evropski komisiji. Peticija bo kmalu obravnavana. Naredil bom vse, da tudi v EU nehajo eno govoriti in drugo delati – podobno kot to v Ljubljani počne Zoran Janković, ki za povrh misli, da je nedotakljiv.

V demokraciji ne sme biti nedotakljivih, so lahko samo zamenljivi ! Enaki ne bomo nikoli, smo pa lahko enakopravni – takoj, danes , jutri za zmeraj ! Ta odločba je dokaz za to, kot pravi Nelson Mandela, da je nemogoče, dokler tega ne storiš. To velja za vse, tudi za sodnike !