renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

Izjava dneva

Kako si lahko Janša spusti tako nizko, da predlaga Šarčevo izvolitev za predsednika republike, da bo potem lahko sam postal predsednik vlade?

Deli na:
Kako si lahko Janša spusti tako nizko, da predlaga Šarčevo izvolitev za predsednika republike, da bo potem lahko sam postal predsednik vlade?

Foto: Primož Lavre - Lucija Šikovec Ušaj

Lucija Šikovec Ušaj, podpredsednica DOM-Domovinska liga, o Janševem forsiranju Marjana Šarca pred predsedniškimi volitvami

Prva naloga največje stranke v državi je, da najdeš kandidata, da ga boš forsiral, da bo zmagal na volitvah za predsednika republike, in ne imenuješ kandidatov zadnjih 14 dni, za katere veš, da ne bodo uspeli. Potem pa rečeš "zdaj pa podprimo Šarca". Kako si lahko dobronameren, če veš, da je človek "bebav", da ni bister, da je diktator, "neznalica", ki se vleče ven izpod skednja in si ne upa v Bruselj?

Kako lahko normalen Slovenec podpre takšnega človeka za predsednika države? In kako si lahko neki predsednik stranke spusti tako nizko, da predlaga njegovo izvolitev, da bo potem lahko sam postal predsednik vlade? Bodi samozavesten. To je, kot da bi rekla: dajmo eno žensko postaviti tja, da mi ne bo konkurenca pri možu. Tudi pod razno jo ni take. (smeh) 

INTERVJU Z LUCIJO ŠIKOVEC UŠAJ V TISKANI IZDAJI NOVICE SVET24

Loading...