mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Kako si lahko Janša spusti tako nizko, da predlaga Šarčevo izvolitev za predsednika republike, da bo potem lahko sam postal predsednik vlade?

Deli na:
Kako si lahko Janša spusti tako nizko, da predlaga Šarčevo izvolitev za predsednika republike, da bo potem lahko sam postal predsednik vlade?

Lucija Šikovec Ušaj - Foto: Primož Lavre

Lucija Šikovec Ušaj, podpredsednica DOM-Domovinska liga, o Janševem forsiranju Marjana Šarca pred predsedniškimi volitvami

Prva naloga največje stranke v državi je, da najdeš kandidata, da ga boš forsiral, da bo zmagal na volitvah za predsednika republike, in ne imenuješ kandidatov zadnjih 14 dni, za katere veš, da ne bodo uspeli. Potem pa rečeš "zdaj pa podprimo Šarca". Kako si lahko dobronameren, če veš, da je človek "bebav", da ni bister, da je diktator, "neznalica", ki se vleče ven izpod skednja in si ne upa v Bruselj?

Kako lahko normalen Slovenec podpre takšnega človeka za predsednika države? In kako si lahko neki predsednik stranke spusti tako nizko, da predlaga njegovo izvolitev, da bo potem lahko sam postal predsednik vlade? Bodi samozavesten. To je, kot da bi rekla: dajmo eno žensko postaviti tja, da mi ne bo konkurenca pri možu. Tudi pod razno jo ni take. (smeh) 

INTERVJU Z LUCIJO ŠIKOVEC UŠAJ V TISKANI IZDAJI NOVICE SVET24