stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Hitro sem ugotovil, zakaj je med gostinci toliko drog - padejo v začaran krog, ko šmrkajo, zato da delajo in delajo, zato da šmrkajo

Deli na:
Hitro sem ugotovil, zakaj je med gostinci toliko drog - padejo v začaran krog, ko šmrkajo, zato da delajo in delajo, zato da šmrkajo

Bine Volčič - Foto: Sladko-kisli svet

Bine Volčič, chef in gostinec, o problemu drog, še posebej kokaina, med gostinci in kuharji

Zelo hitro sem ugotovil, zakaj je med gostinci toliko drog. Pa mimogrede, v življenju nisem poskusil koke, to kar je zdaj najbolj … V življenju je nisem poskusil. Ni mi bilo tega treba. V Parizu sem se pa srečal s tem. Šmrkali so ves čas, pred servisom, po servisu, ker jih je nahajpalo in servis je bil dober. Padejo v začaran krog, šmrkajo, zato da delajo, delajo, zato da šmrkajo. To je zelo narobe. Meni tega ni bilo treba nikoli vzeti, ker sem vedel, da lahko grem kadarkoli domov, njim je pa to bilo življenje. Ker tam je res tako, da zunaj čaka še 20 kuharjev in se moraš prekleto potruditi, da si dober.

Sladko-kisli svet