ciril metodov 1 Svet24.si

Zgroženi Slovenci: »S tem oglasom je ...

avstrijska policija, aretacija Svet24.si

VIDEO: Tako so avstrijski policisti robato ...

necenzurirano leto Necenzurirano

Prihaja revija necenzurirano leto

jansa dodik tw Reporter.si

Analiza inštituta IFIMES: Janša v BIH nezakonito...

dvornik Ekipa24.si

Bravo, Neja! Življenjska vožnja mlade Slovenke, ...

love, pamela Odkrito.si

Posiljena pri rosnih 12-ih ...

doncic Ekipa24.si

Kako je to mogoče?! Nor koš Dončića osupnil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Bojan Požar klevete širi že od sobote, a prva vprašanja mi je poslal šele danes, po tem ko sem napovedal tožbo proti njemu

Deli na:
Bojan Požar klevete širi že od sobote, a prva vprašanja mi je poslal šele danes, po tem ko sem napovedal tožbo proti njemu

Luka Mesec - Foto: Primož Lavre

Luka Mesec, koordinator Levice in minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Bojan Požar, Domovina in razni SDS portali moje ime - skupaj z Asto Vrečko in Miho Kordišem - že drugi dan poskušajo vplesti v afero Dušan Smodej.

Da ne bo kakih dvomov: s Smodejem nisem imel nikoli nič. Vse insinuacije o mojih povezavah z njim najostreje zavračam, nikoli se nisem udeleževal zabav pri njem, niti nisem vedel, da te obstajajo. Nikoli nisem bil priča spolnemu nasilju, če bi mu bil, bi to nemudoma projavil policiji. Posilstvo je zame ena od najbolj gnusnih in zavržnih stvari sploh. Požar in ostali, ki širijo te klevete, bodo v kratkem povabljeni, da svoje navedbe dokažejo pred sodiščem.

Zgovorno je že tole: Bojan Požar klevete širi že od sobote. A prva vprašanja mi pa je poslal šele danes, in to po tem, ko sem javno napovedal tožbo proti njem. Torej, najprej obtoži, potem vpraša. O verodostjnosti takšnega “novinarstva” presodite sami.

Sicer pa tako javno kot zasebno gojim ničelno toleranco do kakršnegakoli spolnega nasilja. Žrtve pozivam, da to nemudoma prijavijo policiji.  Kot minister pa se zavezujem, da bom naredil vse, kar je v moji moči za preprečitev spolnega nasilja - in za pomoč ter opolnomočenje žrtev.

Facebook