urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

Gasper_Grom Svet24.si

Grom jih bo odvajal od nezdravih razvad

manica janezic Svet24.si

Kdo bo novi odgovorni urednik informativnega ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

meral-cetinkaya-106929l Njena.si

Ko mama Zeynep odvrže filmsko masko ...

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Slovenija

Vir iz TV Slovenija: »Drži, voditeljica Odmevov je bila sinoči pijana, treznila jo je Miša Molk«

Deli na:
Vir iz TV Slovenija: »Drži, voditeljica Odmevov je bila sinoči pijana, treznila jo je Miša Molk«

Foto: TV Slovenija

»Res je, včeraj je bila v zvezi z voditeljico Odmevov na TV Slovenija Tanjo Gobec prava štala«, so nam zaupali naši viri z RTV. Potrdili so vesti, ki se širijo po medijih in spletnih omrežjih, da naj bi bila Gobčeva pri vodenju Odmevov zelo pod vplivom alkohola, pijana.

Težava je postala jasna že nekje med 18. in 19. uro, ko so vnaprej posneli razgovor Gobčeve in gosta v oddaji Gregoryija Watsona, nekdanjega predsednika mednarodne akademije za kakovost (predvajali so ga nato sredi oddaje). Med razgovorom je bila voditeljica očitno »pod gasom«, kot tudi ob napovedniku za Odmeve po koncu Dnevnika.

Odmeve si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI

Kot smo izvedeli, je šla tedaj v akcijo Miša Molk, s katero naj bi bili z voditeljico prijateljici, in jo uspela z velikimi količinami popite vode do Odmevov v živo do 22. ure toliko strezniti, da je lahko zvozila vodenje.

Seveda pa se je na prej posnetem razgovoru z omenjenim gostom videlo njeno predhodno stanje. Še pred oddajo naj bi se voditeljica tudi sprla z včerajšnjo urednico Odmevov Meto Dragolič, ki jo je opozorila, da takšno vedenje ni dopustno.

Sicer pa včerajšnji incident z alkoholnimi pijačami ni osamljen primer, pravijo poznavalci. Ta voditeljica ima po njihovih besedah tudi sicer težave z uživanjem alkohola, kar se po navadi dogaja dopoldan, do vodenja Odmevov pa se po navadi le »toliko spravi v red«, da gledalci tega ne opazijo.

Žal pa si sama tega problema ne prizna, dodajajo, čeprav se včasih že iz zadaha čuti vonj po žgani pijači. Prepričani so, da bi po včerajšnjem dogodku, kateremu so bili priča razburjeni gledalci, končno morali ukrepati odgovorna urednica informativnega programa TV Slovenija Jadranka Rebernik in direktorica TV Slovenija Ljerka Bizilj.

Za Delo.si se Mojca Pašek Šetinc, urednica dnevnoinformativnih oddaj, gledalcem opravičuje. O dogajanju in stanju voditeljice, poudarja Šetinčeva, ni bila obveščena.

Vsi odgovorni imajo, po informacijah Dela.si, danes sestanek pri generalnem direktorju RTV Igorju Kaduncu, urednica informativnega programa Jadranka Rebernik pa je predlagala disciplinske ukrepe.

Pojasnilo RTV Slovenija v zvezi z nastopom Tanje Gobec

Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja.

 Vodstvo RTV Slovenija okoliščine neljubega dogodka že preučuje in bo sodelavki nudilo vso potrebno pomoč ter ukrepalo v skladu s postopki in pravili, ki so predvideni za take primere.

 Vsem gledalcem se iskreno opravičujemo in dogodek obžalujemo.

 RTV Slovenija, javni zavod