Revija Reporter
Tiskana

Nataša Pinoza: Melania je ženska z nivojem, življenja si ne bi delila s primitivcem

Biserka Karneža Cerjak

20. nov. 2016 20:00 Osveženo: 10:02 / 09. 8. 2017

Deli na:

Da je vredno vztrajati, kadar veš, da lahko uspeš, se je potrdilo tako pri bodoči prvi dami ZDA Melanii Trump kot pri znani slovenski manekenki Nataši Pinoza.

Po osvojitvi naslova miss universe Slovenije ter sodelovanju na miss universe v Los Angelesu, kjer se je leta 2006 osebno srečala in pogovarjala z Donaldom in Melanio Trump, je nadaljevala več kot uspešno manekensko kariero. Postala je ambasadorka avstrijske blagovne znamke Freywille, znane po oblikovanju nakita višjega cenovnega razreda, ter krovni obraz nove kampanje Freywille za ves svet.  

Srečanje z Donaldom Trumpom ste opisali kot nepozabno izkušnjo. Kako se zdaj, ko je Trump novi predsednik ZDA, spominjate prvega srečanja z njim leta 2006 v Los Angelesu, kjer ste se udeležili tekmovanja Miss Universe, takrat še v licenčni lasti Donalda Trumpa?

Spomini so izjemno doživeti, zdi se mi, kot da se je zgodilo včeraj. Podoba tistih trenutkov je jasna, spominjam se popolnoma vsega. Vsaka izmed 90 tekmovalk si je takrat seveda želela spoznati lastnika licence, ko je prišla informacija, da prihaja Donald Trump, je bila priložnost za kratek pogovor. Z vsako tekmovalko se je pogovarjal, rokoval, nobenega občutka ni bilo, da bi mu bilo to odveč. Ko si tako daleč od doma, je res prijeten občutek, da te je nekdo pripravljen lepo sprejeti.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 Pinoza opiše srečanje z Melanio in Donaldom in razkrije, kako sta spremenila njeno predstavo o njima; pove, kakšen vtis je nanjo naredil novi ameriški predsednik; izpostavi, kaj je Trumpova posebnost; spregovori o svojem odnosu do sveta in ljudi; pove, kako gleda na manekenstvo.