šarec-marjan 9 Svet24.si

Šarec o intervjuju z ruskim vohunom: "Tudi vi ste...

profimedia-0867279129 Svet24.si

Kadirov naj bi 2 od svojih 12 otrok zaplodil ...

euro-2024 Necenzurirano

Kaj obleči za München ali katera je nacionalna ...

1717753308-dsc04923-1717753281864 Reporter.si

Lojze Peterle spet kritiziral vodstvo Nove ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Marko Milosavljević Njena.si

Marko po eksperimentu: To, kar se dogaja, je ...

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

Tiskana

Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Deli na:
Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Foto: Arhiv Reporterja

Poznate Ghofrane Haddaoui? Ne? Pa bi jo morali, zato si dobro zapomnite njeno ime. Lepa 23-letna Tunizijka velja za prvo uradno priznano žrtev muslimanskega barbarskega kamenjanja v Evropski uniji. Bilo je leta 2004, ko so jo našli ob smetišču na obrobju Marseilla, kjer deluje eden največjih muslimanskih centrov v Evropi s svojim (skritimi) šeriatskimi sodišči. Podoben islamski (kulturni) center z džamijo dobiva tudi Slovenija v Ljubljani.

Obraz Haddaouijeve je bil povsem izmaličen. Forenziki so ugotovili, da jo je trojica mladih muslimanov (enega od njih je nesrečnica zavrnila) najprej zverinsko mučila, odrezali so ji ušesa in nato kamenjali. Kar 30 zadetkov s kamni natanko v glavo so našteli. V lobanji so bile luknje, zobje povsem izbiti. Storilce so sicer prijeli in jih kaznovali, toda šele potem, ko je spregovorila njena mati, saj mlade Tunizijske njen oče ni želel pokopati tradicionalno, češ da je »nečista«. In takih Alah ne mara. Večina je umor označila za osamljen primer skrajnežev, toda v resnici gre za spopad civilizacij med demokratično Evropo in muslimani. Celo več. Gre za muslimansko okupacijo stare celine.

V tiskani izdaji in v Trafiki za tablične računalnike več o džamiji v Ljubljani; o smrtno nevarnih kritikah islama in muslimanov; o Sloveniji, kjer se pozornost rajši preusmerja na nevarnost domnevno desnega ekstremizma; o desetletja stari zaroti voditeljev nekdanje okviru Evropske gospodarske skupnosti, ki so popustili islamskemu izsiljevanju; o reviziji zgodovine in 10.000 džamijah v Evropi.