Princ Harry, princ William Svet24.si

Tako slabi so odnosi med Williamom in Harryjem ......

himars Svet24.si

Bo to novo orožje, s katerim bodo Ukrajinci ...

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

doncic 12 Ekipa24.si

Ga je želel ubiti?! Allen s koleni nad Dončića,...

Sanjski moški Njena.si

Evo Luno napadli, ker je očrnila Arijanno

Luis Enrique 22 pm Ekipa24.si

Srce parajoče besede o umrli hčerki: Španski ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Tiskana

Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Deli na:
Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Foto: Arhiv Reporterja

Poznate Ghofrane Haddaoui? Ne? Pa bi jo morali, zato si dobro zapomnite njeno ime. Lepa 23-letna Tunizijka velja za prvo uradno priznano žrtev muslimanskega barbarskega kamenjanja v Evropski uniji. Bilo je leta 2004, ko so jo našli ob smetišču na obrobju Marseilla, kjer deluje eden največjih muslimanskih centrov v Evropi s svojim (skritimi) šeriatskimi sodišči. Podoben islamski (kulturni) center z džamijo dobiva tudi Slovenija v Ljubljani.

Obraz Haddaouijeve je bil povsem izmaličen. Forenziki so ugotovili, da jo je trojica mladih muslimanov (enega od njih je nesrečnica zavrnila) najprej zverinsko mučila, odrezali so ji ušesa in nato kamenjali. Kar 30 zadetkov s kamni natanko v glavo so našteli. V lobanji so bile luknje, zobje povsem izbiti. Storilce so sicer prijeli in jih kaznovali, toda šele potem, ko je spregovorila njena mati, saj mlade Tunizijske njen oče ni želel pokopati tradicionalno, češ da je »nečista«. In takih Alah ne mara. Večina je umor označila za osamljen primer skrajnežev, toda v resnici gre za spopad civilizacij med demokratično Evropo in muslimani. Celo več. Gre za muslimansko okupacijo stare celine.

V tiskani izdaji in v Trafiki za tablične računalnike več o džamiji v Ljubljani; o smrtno nevarnih kritikah islama in muslimanov; o Sloveniji, kjer se pozornost rajši preusmerja na nevarnost domnevno desnega ekstremizma; o desetletja stari zaroti voditeljev nekdanje okviru Evropske gospodarske skupnosti, ki so popustili islamskemu izsiljevanju; o reviziji zgodovine in 10.000 džamijah v Evropi.