DBbiOYFXsAA3xjZ Svet24.si

Umrl je eden najbogatejših Hrvatov

shannen Svet24.si

Za igralko ni več upanja: rak se je razširil na ...

1683622374-dsc6483-01-1683622348169 Necenzurirano

Zasebniki še do 21 milijonov evrov, vrste v ...

ivan gale pl2 Reporter.si

(PODKAST) Kako je politika hotela uničiti ...

messi 23 pm Ekipa24.si

Ne bo igral za drobiž! Messija bodo plačevali ...

zala-pungeršič, masterchef, sladica, sivka, sodniki Njena.si

MasterChef: Zala deležna izjemnega odziva ...

Granerud Ekipa24.si

Drama na treningu! Najboljši smučarskih skakalec...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Tiskana

Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Deli na:
Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Foto: Arhiv Reporterja

Poznate Ghofrane Haddaoui? Ne? Pa bi jo morali, zato si dobro zapomnite njeno ime. Lepa 23-letna Tunizijka velja za prvo uradno priznano žrtev muslimanskega barbarskega kamenjanja v Evropski uniji. Bilo je leta 2004, ko so jo našli ob smetišču na obrobju Marseilla, kjer deluje eden največjih muslimanskih centrov v Evropi s svojim (skritimi) šeriatskimi sodišči. Podoben islamski (kulturni) center z džamijo dobiva tudi Slovenija v Ljubljani.

Obraz Haddaouijeve je bil povsem izmaličen. Forenziki so ugotovili, da jo je trojica mladih muslimanov (enega od njih je nesrečnica zavrnila) najprej zverinsko mučila, odrezali so ji ušesa in nato kamenjali. Kar 30 zadetkov s kamni natanko v glavo so našteli. V lobanji so bile luknje, zobje povsem izbiti. Storilce so sicer prijeli in jih kaznovali, toda šele potem, ko je spregovorila njena mati, saj mlade Tunizijske njen oče ni želel pokopati tradicionalno, češ da je »nečista«. In takih Alah ne mara. Večina je umor označila za osamljen primer skrajnežev, toda v resnici gre za spopad civilizacij med demokratično Evropo in muslimani. Celo več. Gre za muslimansko okupacijo stare celine.

V tiskani izdaji in v Trafiki za tablične računalnike več o džamiji v Ljubljani; o smrtno nevarnih kritikah islama in muslimanov; o Sloveniji, kjer se pozornost rajši preusmerja na nevarnost domnevno desnega ekstremizma; o desetletja stari zaroti voditeljev nekdanje okviru Evropske gospodarske skupnosti, ki so popustili islamskemu izsiljevanju; o reviziji zgodovine in 10.000 džamijah v Evropi.