princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton Svet24.si

Tega Kate Midleton še danes ni odpustila Meghan ...

Užgorod Svet24.si

Po poljskih v blokado še slovaški tovornjakarji,...

slovenske-železnice, železniška-postaja-jesenice Necenzurirano

To je železniška postaja, ki nas bo stala 126 ...

bobnar lindav mnz Reporter.si

(EKSKLUZIVNO) Sova ovadila Bobnarjevo in Lindava

nik mujanovic Ekipa24.si

Sodišče izdalo začasno odredbo v sporu velikega...

Leonardo_Diffusion_XL_burning_planet_earth_due_to_supervolcano_2 Odkrito.si

Prerokbe, ki ledenijo kri v žilah

ronaldo Ekipa24.si

Ronaldo s pomočjo partnerja ogoljufal številne?!...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Tiskana

Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Deli na:
Islamizacija: Evropa se spreminja v Evrabijo

Foto: Arhiv Reporterja

Poznate Ghofrane Haddaoui? Ne? Pa bi jo morali, zato si dobro zapomnite njeno ime. Lepa 23-letna Tunizijka velja za prvo uradno priznano žrtev muslimanskega barbarskega kamenjanja v Evropski uniji. Bilo je leta 2004, ko so jo našli ob smetišču na obrobju Marseilla, kjer deluje eden največjih muslimanskih centrov v Evropi s svojim (skritimi) šeriatskimi sodišči. Podoben islamski (kulturni) center z džamijo dobiva tudi Slovenija v Ljubljani.

Obraz Haddaouijeve je bil povsem izmaličen. Forenziki so ugotovili, da jo je trojica mladih muslimanov (enega od njih je nesrečnica zavrnila) najprej zverinsko mučila, odrezali so ji ušesa in nato kamenjali. Kar 30 zadetkov s kamni natanko v glavo so našteli. V lobanji so bile luknje, zobje povsem izbiti. Storilce so sicer prijeli in jih kaznovali, toda šele potem, ko je spregovorila njena mati, saj mlade Tunizijske njen oče ni želel pokopati tradicionalno, češ da je »nečista«. In takih Alah ne mara. Večina je umor označila za osamljen primer skrajnežev, toda v resnici gre za spopad civilizacij med demokratično Evropo in muslimani. Celo več. Gre za muslimansko okupacijo stare celine.

V tiskani izdaji in v Trafiki za tablične računalnike več o džamiji v Ljubljani; o smrtno nevarnih kritikah islama in muslimanov; o Sloveniji, kjer se pozornost rajši preusmerja na nevarnost domnevno desnega ekstremizma; o desetletja stari zaroti voditeljev nekdanje okviru Evropske gospodarske skupnosti, ki so popustili islamskemu izsiljevanju; o reviziji zgodovine in 10.000 džamijah v Evropi.