ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

soraja vučelić Svet24.si

FOTO: Soraja z novim priimkom, novo torbico in ...

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

tovornjak, počena pnevmatika, izvoz unec Svet24.si

FOTO: Tovornjak s počeno pnevmatiko pristal na ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

Svet

Washington Post: Ker je Donald Trump nadrl Viktorja Knavsa, je ta jezno vrgel Trumpovo čepico na tla in preklinjal Trumpa

Deli na:
Washington Post: Ker je Donald Trump nadrl Viktorja Knavsa, je ta jezno vrgel Trumpovo čepico na tla in preklinjal Trumpa

Donald Trump in tast Viktor Knavs. - Foto: Profimedia

Nekdanji uslužbenki Trumpovega golf klub v Bedminstru v New Jerseyu Sandra Diaz in Victorina Morales sta medijem razkrili nekaj skrivnosti.

Diazova (priseljenka iz Kostarike, ki je na črno delala za Trumpa s ponarejeno zdravstveno kartico) in Moralesova sta povedala tudi nekaj zgodbic o Melaniji Trump in njunih starših Viktorju in Amaliji Knavs, piše v članku Washington Posta, ki ga med drugim na spletu povzema britanski Independent.

Tako sta povedali, da je imela Melania v pralnici Trumpove vile v Bedminstru rezerviran poseben pralni stroj, kjer so prali samo njena oblačila.

Razkrila sta tudi, da je Donald Trump oblačila, ko se jih je naveličal nositi, preprosto odvrgel na tla. Diazova in Moralesova sta ta odvržena oblačila potem dala Melanijinem očetu Viktorju Knavsu, saj imata s Trumpom isto številko oblačil.

Toda nekega dne leta 2013 je Viktor Knavs šel igrat golf. Na glavi je imel Trumpovo rdečo odvrženo čepico. Ko ga je Trump opazil, se je razpočil od jeze in tastu vpričo vseh igralcev golfa ukazal, naj odstrani čepico in odide z igrišča.


Diazova in Moralesova sta bila v Trumpovi vili v Bedminstru, ko se je Viktor Knavs vrnil z golf igrišča, vrgel rdečo čepico na tla in preklinjal Trumpa.

Zgodbo o tem, kako se je Trump razjezil nad tastom, je Diazovi in Moralesovi povedala Amalija Knavs v angleščini. Trumpovima gospodinjama so dogodek opisali tudi nosači, ki so bili takrat na golf igrišču.

»Nihče ni smel nositi rdeče čepice razen Trumpa,« je dejala Diazova. »Ves svet je videl, kaj je Trump storil svojemu tastu,« je dodala Moralesova: »Knavs je bil v veliki zadregi.«

Kot piše v članku, so novinarji vprašanja o tem dogodku poslali tudi v Belo hišo, a odgovorov od Knavsov niso dobili.

Trumpovi nekdanji gospodinji sta še povedali, da sta bila Viktor in Amalija Knavs zelo priljubljena med osebjem Trumpove vile v Bedminstru. Amalija Knavs je v vili pogosto pripravila zajtrk za Melanio, medtem ko je Trump vedno jedel v restavraciji v golf klubu.

Loading...