klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Washington Post: Ker je Donald Trump nadrl Viktorja Knavsa, je ta jezno vrgel Trumpovo čepico na tla in preklinjal Trumpa

Deli na:
Washington Post: Ker je Donald Trump nadrl Viktorja Knavsa, je ta jezno vrgel Trumpovo čepico na tla in preklinjal Trumpa

Donald Trump in tast Viktor Knavs. - Foto: Profimedia

Nekdanji uslužbenki Trumpovega golf klub v Bedminstru v New Jerseyu Sandra Diaz in Victorina Morales sta medijem razkrili nekaj skrivnosti.

Diazova (priseljenka iz Kostarike, ki je na črno delala za Trumpa s ponarejeno zdravstveno kartico) in Moralesova sta povedala tudi nekaj zgodbic o Melaniji Trump in njunih starših Viktorju in Amaliji Knavs, piše v članku Washington Posta, ki ga med drugim na spletu povzema britanski Independent.

Tako sta povedali, da je imela Melania v pralnici Trumpove vile v Bedminstru rezerviran poseben pralni stroj, kjer so prali samo njena oblačila.

Razkrila sta tudi, da je Donald Trump oblačila, ko se jih je naveličal nositi, preprosto odvrgel na tla. Diazova in Moralesova sta ta odvržena oblačila potem dala Melanijinem očetu Viktorju Knavsu, saj imata s Trumpom isto številko oblačil.

Toda nekega dne leta 2013 je Viktor Knavs šel igrat golf. Na glavi je imel Trumpovo rdečo odvrženo čepico. Ko ga je Trump opazil, se je razpočil od jeze in tastu vpričo vseh igralcev golfa ukazal, naj odstrani čepico in odide z igrišča.


Diazova in Moralesova sta bila v Trumpovi vili v Bedminstru, ko se je Viktor Knavs vrnil z golf igrišča, vrgel rdečo čepico na tla in preklinjal Trumpa.

Zgodbo o tem, kako se je Trump razjezil nad tastom, je Diazovi in Moralesovi povedala Amalija Knavs v angleščini. Trumpovima gospodinjama so dogodek opisali tudi nosači, ki so bili takrat na golf igrišču.

»Nihče ni smel nositi rdeče čepice razen Trumpa,« je dejala Diazova. »Ves svet je videl, kaj je Trump storil svojemu tastu,« je dodala Moralesova: »Knavs je bil v veliki zadregi.«

Kot piše v članku, so novinarji vprašanja o tem dogodku poslali tudi v Belo hišo, a odgovorov od Knavsov niso dobili.

Trumpovi nekdanji gospodinji sta še povedali, da sta bila Viktor in Amalija Knavs zelo priljubljena med osebjem Trumpove vile v Bedminstru. Amalija Knavs je v vili pogosto pripravila zajtrk za Melanio, medtem ko je Trump vedno jedel v restavraciji v golf klubu.