sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

(VIDEO) Muslimanski „begunec“: Moj glavni cilj je islamizacija Evrope

Deli na:
(VIDEO) Muslimanski „begunec“: Moj glavni cilj je islamizacija Evrope

Foto: You Tube

„Prisežem pri Alahu. Moj glavni razlog, zakaj sem zapustil Sirijo, je, da vodim ljudi, da sprejmejo islam,“ je za arabsko televizijo Al Mayadeen razložil sirski „begunec“ v Evropi. Posnetek se je pojavil na globalnem kanalu You Tube.

Prevladujoči mediji prepričujejo Evropejce, da v Evropo prihajajo samo ljudje, ki bežijo pred vojno in bi radi boljše življenje. Za nekatere je najbrž res tako, toda prihaja tudi velika skupina mladih moških, ki ima en sam cilj – islamizacijo stare celine. To je priznal tudi „begunec“ za arabsko televizijo Al Mayadeen. Dejal je, da je pripravljen „prodati“ svojo državo in celo svoje starše, da bi šel v „raj“. To pa bo dosegel tako, da bo islamiziral druge. „Opazil sem, da so ljudje zelo radovedni, da skozi nas spoznajo islam,“ pravi muslimanski „begunec“.

Gre za hidžro, ki pomeni selitev, in je eden najbolj učinkovitih metod džihada, ki ne zahteva vojske ali vojne. Izkorišča naivnost staroselcev, ki mislijo, da muslimani prihajajo v miru in da se bodo priseljenci prilagodili. V resnici pa gre za načrt islamizacije. V Evropo naj bi samo letos prišlo prek milijon muslimanskih migrantov. Koliko jih prihaja z nameni, kot jih ima omenjeni muslimanski „begunec“, nihče ne ve. Najbrž veliko. Koran namreč pravi, kdor se bo premaknil v drugo deželo in bo tam širil islam, se to šteje za zaslužno dejanje. Povedano drugače: šel bo v raj.

Že septembra letos, ko je migrantski val z vso silovitostjo pljusknil v Evropo, je šejk Muhammad Ayed v džamiji Al-Aqsa pridigal: „Evropa je postala stara, okorna in potrebuje pomoč ljudi. Niti ena sila ni močnejša od nas muslimanov. (…) Izgubili so svojo rodnost in jo iščejo pri nas. Mi jim jo bomo dali! Mi bomo imeli otroke z njimi, ker bomo osvojili njihovo zemljo, če jim bo to všeč ali ne. Oh, Nemci, Američani, Francozi in Italijani, oni vas imajo radi. Sprejmite begunce. Kmalu jih bomo zbrali v imenu prihodnjega kalifata. Mi bomo rekli: 'Oni so naši sinovi. Pošljite jih ali pa bomo poslali vojsko k vam!'“