stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Vid Kavtičnik in brata Karabatić izpuščeni

Deli na:
Vid Kavtičnik in brata Karabatić izpuščeni

Foto: Bobo

Nekateri rokometaši Montpellierja, ki so se v zadnjih dneh znašli v policijski preiskavi zaradi suma prirejanja izida tekme, so danes zjutraj zapustili prostore policije v Parizu. Kot je sporočil odvetnik igralcev Jean-Yves Lienard, sta bila med njimi brata Nikola in Luka Karabatić, natančnega števila pa na razkril.

Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, so se rokometaši, potem ko so zapustili prostore policije v pariškem predelu Nanterre, napotili v Montpellier, policijske prostore pa sta zapustili tudi dekleti bratov Karabatić.

V Montpellierju pa so že v ponedeljek zvečer, potem ko se je iztekel rok za pridržanje, izpustili še tri rokometaše tega kluba, Mickaela Robina, Vida Kavtičnika in Hmama Wissema, medtem ko so četrtega rokometaša, Issama Teja, takrat šele pridržali. Po pojasnilu odvetnika gre za "tehnično izpustitev", ki v ničemer ne prejudicira nadaljnjega poteka postopka, še poroča AFP.

Tožilec v Montpellierju Brice Robin pa je pojasnil, da so v primeru preiskave domnevnega prirejanja izida tekme Cesson - Montpellier 12. maja letos pridržali skupno 18 oseb, med njimi devet igralcev, bodisi članov kluba ali tistih, ki so zanj igrali v prejšnji sezoni. Po navedbah AFP so ti igralci Nikola in Luka Karabatić, Mickael Robin, Primož Prošt, Samuel Honrubia, Wissem Hmam, Dragan Gajić, Mladen Bojinović in Vid Kavtičnik.