stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Srhljiv prizor sredi Moskve: ženska z otroško glavo v roki kričala Alah akbar in grozila z napadom

Deli na:
Srhljiv prizor sredi Moskve: ženska z otroško glavo v roki kričala Alah akbar in grozila z napadom

Foto: Twitter

Žensko, ki je danes oblečena v črno in z otroško glavo v rokah povzročila preplah v ruski prestolnici, so aretirali. Po navedbah predstavnice moskovskih preiskovalcev Julije Ivanove naj bi ženska, očitno mentalno motena, umorila štiriletnega otroka.

Kot še poroča ruska tiskovna agencija Tass, so v stanovanjskem bloku, kjer je pred tem izbruhnil požar, našli otroško truplo brez glave.

Ruski mediji so že pred tem poročali, da so pri gašenju požara v enem od stanovanj našli truplo tri- ali štiriletne deklice, katere domnevna morilka je po umoru odšla na postajo podzemne železnice Oktjabrskoje polje na severozahodu Moskve. Tam naj bi z otrokovo glavo v rokah grozila, da se bo razstrelila, in vzklikala islamske slogane.

Šlo naj bi za 38-letno varuško mrtvega otroka, Uzbekistanko po imenu Gulčehra Bobokulova. Strokovnjaki domnevajo, da je bila pod vplivom drog, motiv za umor pa zaenkrat ni znan, poroča ruski spletni portal Sputnik.

Kot še piše, je varuška čakala, da so starša in njun starejši otrok zjutraj zapustili stanovanje, nato pa je umorila deklico in zanetila požar.

Po navedbah medija LifeNews, je žrtev deklica, ki so jo identificirali kot Nastjo M. Domnevna morilka naj bi po umoru odšla na postajo podzemne železnice, kjer jo je ustavil policist. Pri tem je ženska nemudoma izvlekla iz torbice domnevno otroško glavo in začela vpiti, da je ubila otroka.