Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

andrej 02 Svet24.si

Žulj, ki po 40 letih še vedno žuli

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

Svet

Severina je rodila sina Aleksandra

Deli na:
Severina je rodila sina Aleksandra

Foto: Arhiv Reporterja - Severina

Priljubljena hrvaška pevka Severina Vučković je v ponedeljek pozno zvečer v splitski bolnišnici rodila dečka, težkega 3200 gramov in dolgega 52 centimetrov. Hrvaški mediji poročajo, da Severinin partner, srbski podjetnik Milan Popović ni bil ob Severini, ki je rodila z carskim rezom. Dečku sta dala ime Aleksandar.

Direktor splitske bolnišnice Dujomir Marasović je v ponedeljek potrdil, da sta Severina in novorojenček "povsem v redu". Pojasnil je, da so se zdravniki v ponedeljek odločili, da ne bodo več čakali, da bi zvezdnica rodila po naravni poti, in izvedli carski rez.

Predvideni datum poroda je bil 7. februar. 40-letno pevko so sicer v splitsko porodnišnico sprejeli že 2. januarja zaradi lažjih zapletov pri nosečnosti.

Časnik Jutarnji list danes poroča, da je pevka zahtevala strogo spoštovanje zasebnosti, tako da nihče iz bolnišnice ne bo več komuniciral z mediji. Časnik dodaja, da se Severina ni vedla kot razvajena zvezdnica, temveč je bila v sobi skupaj z drugimi nosečnicami, čas pred porodom pa je izkoristila za branje knjig o vzgoji otrok.


Hrvaški mediji poročajo, da je njen partner v Splitu in da je pred porodom napovedal, da bo ime dečka Aleksandar in ne Ivan Aleksandar, kot so ugibali mediji. Po porodu pa je prišel v bolnišnico, da bi bil ob Severini, ko se je zbudila iz narkoze.

Severina bo ostala v bolnišnici še okoli deset dni, nato pa se bo preselila k mami, ki tudi živi v Splitu. S partnerjem nameravata sicer živeti v Beogradu, kjer sta se decembra 2010 tudi spoznala in zaljubila, ko je Severina pela na Popovićevi rojstnodnevni zabavi.

Od takrat sta "Seve nacionale" in "srbski kralj bakra" postala neločljiva. Hrvaški mediji poudarjajo, da Popovićevi letni prihodki presegajo milijardo dolarjev.

Jutarnji list še dodaja, da se je mali Aleksandar rodil 20. februarja, ko ima rojstni dan tudi Severinin menedžer Tomislav Petrović. Ta je novinarjem kmalu obljubil več informacij o veselem dogodku.

Loading...