908475_154-hitra_cesta_rebrnice Svet24.si

»Dvajset let sem prevoznik, a česa takega še ...

nevihta, obala, izola Svet24.si

Na jadranski obali bo zavladala močna burja, ...

rt konj smokvica vela rogoznica Necenzurirano

Našli smo lastnika jahte, ki jo je potopil pijani...

marjan podobnik-SASO RADEJ006 Reporter.si

Podobniku so grozili z likvidacijo: »Vredni ste ...

celje Ekipa24.si

V Celju nogometni vročinski val, pred tekmo vseh ...

Slash Revija Stop

Slash - doživel nepopisno tragedijo

damir krznar celje af Ekipa24.si

"Imam ogromen glavobol!" Celjani pred drugim ...

Svet

Severina je rodila sina Aleksandra

Deli na:
Severina je rodila sina Aleksandra

Severina - Foto: Arhiv Reporterja

Priljubljena hrvaška pevka Severina Vučković je v ponedeljek pozno zvečer v splitski bolnišnici rodila dečka, težkega 3200 gramov in dolgega 52 centimetrov. Hrvaški mediji poročajo, da Severinin partner, srbski podjetnik Milan Popović ni bil ob Severini, ki je rodila z carskim rezom. Dečku sta dala ime Aleksandar.

Direktor splitske bolnišnice Dujomir Marasović je v ponedeljek potrdil, da sta Severina in novorojenček "povsem v redu". Pojasnil je, da so se zdravniki v ponedeljek odločili, da ne bodo več čakali, da bi zvezdnica rodila po naravni poti, in izvedli carski rez.

Predvideni datum poroda je bil 7. februar. 40-letno pevko so sicer v splitsko porodnišnico sprejeli že 2. januarja zaradi lažjih zapletov pri nosečnosti.

Časnik Jutarnji list danes poroča, da je pevka zahtevala strogo spoštovanje zasebnosti, tako da nihče iz bolnišnice ne bo več komuniciral z mediji. Časnik dodaja, da se Severina ni vedla kot razvajena zvezdnica, temveč je bila v sobi skupaj z drugimi nosečnicami, čas pred porodom pa je izkoristila za branje knjig o vzgoji otrok.


Hrvaški mediji poročajo, da je njen partner v Splitu in da je pred porodom napovedal, da bo ime dečka Aleksandar in ne Ivan Aleksandar, kot so ugibali mediji. Po porodu pa je prišel v bolnišnico, da bi bil ob Severini, ko se je zbudila iz narkoze.

Severina bo ostala v bolnišnici še okoli deset dni, nato pa se bo preselila k mami, ki tudi živi v Splitu. S partnerjem nameravata sicer živeti v Beogradu, kjer sta se decembra 2010 tudi spoznala in zaljubila, ko je Severina pela na Popovićevi rojstnodnevni zabavi.

Od takrat sta "Seve nacionale" in "srbski kralj bakra" postala neločljiva. Hrvaški mediji poudarjajo, da Popovićevi letni prihodki presegajo milijardo dolarjev.

Jutarnji list še dodaja, da se je mali Aleksandar rodil 20. februarja, ko ima rojstni dan tudi Severinin menedžer Tomislav Petrović. Ta je novinarjem kmalu obljubil več informacij o veselem dogodku.