porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

Svet

Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Deli na:
Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Melania, Putin in Trump lani v Helsinkih na ameriško-ruskem vrhu - Foto: Profimedia

Ruskega predsednika Vladimirja Putina so v nekem intervjuju tudi vprašali, ali je mogoče na lanskem srečanju G20 skušal novačiti ameriško prvo damo Melanijo Trump.

Novinar Vladimir Solovjov je seveda z malce šaljivim vprašanjem o novačenju naše rojakinje Melanije za delo za rusko obveščevalno službo namigoval na Putinovo nekdanjo vohunsko kariero.

Putin, ki je bil v času hladne vojne agent razvpite sovjetske tajne službe KGB, je odgovoril: »Ne. Tega nisem počel že dolgo časa. Sem pa to rad počel. Kot veste, je bilo to dolga leta moje delo.«

Kot piše angleški tabloid Daily Express, je nato Putin v intervjuju s Solovjovom zamenjal temo in začel govoriti o tem, kako se je v pogovoru z zakoncema Trump na lanskem srečanju G20 mogoče tudi malce izmišljeval, ko je opisoval svoje ribiške sposobnosti.

»Govoril sem jim o Rusiji in Sibiriji ter ribolovu. Sem se malce pohvalil. Kako ne boš olepševal stvari, ko govoriš o ribištvu?« Povedal je tudi, da je zakoncema Trump govorilo o polotoku Kamčatka na ruskem Daljnem vzhodu ter o rastlinstvu in tigrih.

Prav tako je v intervjuju opisal, kako je na srečanju G20 Melaniji in še preostalim prvim damam iz drugih držav, ki so bile na srečanju, razlagal o ruskem demografskem programu.

»Govoril sem jim o ukrepih za podporo materinstva in otroštva. Razložil sem jim, kaj je materinski kapital in kako deluje. Ta tema jih je iskreno zanimala,« je še dejal ruski predsednik.

loading...
Loading...