zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

mojzes Petisvet.si

Zgodovina magije - 6. del: Mojzes, največji ...

kombi, blejsko jezero, vlečenje Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nenavaden dogodek na Bledu: kombi ...

Tiffany Trump Svet24.si

FOTO: Trumpova hčer pridobila kar nekaj ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Svet

Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Deli na:
Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Foto: Profimedia - Melania, Putin in Trump lani v Helsinkih na ameriško-ruskem vrhu

Ruskega predsednika Vladimirja Putina so v nekem intervjuju tudi vprašali, ali je mogoče na lanskem srečanju G20 skušal novačiti ameriško prvo damo Melanijo Trump.

Novinar Vladimir Solovjov je seveda z malce šaljivim vprašanjem o novačenju naše rojakinje Melanije za delo za rusko obveščevalno službo namigoval na Putinovo nekdanjo vohunsko kariero.

Putin, ki je bil v času hladne vojne agent razvpite sovjetske tajne službe KGB, je odgovoril: »Ne. Tega nisem počel že dolgo časa. Sem pa to rad počel. Kot veste, je bilo to dolga leta moje delo.«

Kot piše angleški tabloid Daily Express, je nato Putin v intervjuju s Solovjovom zamenjal temo in začel govoriti o tem, kako se je v pogovoru z zakoncema Trump na lanskem srečanju G20 mogoče tudi malce izmišljeval, ko je opisoval svoje ribiške sposobnosti.

»Govoril sem jim o Rusiji in Sibiriji ter ribolovu. Sem se malce pohvalil. Kako ne boš olepševal stvari, ko govoriš o ribištvu?« Povedal je tudi, da je zakoncema Trump govorilo o polotoku Kamčatka na ruskem Daljnem vzhodu ter o rastlinstvu in tigrih.

Prav tako je v intervjuju opisal, kako je na srečanju G20 Melaniji in še preostalim prvim damam iz drugih držav, ki so bile na srečanju, razlagal o ruskem demografskem programu.

»Govoril sem jim o ukrepih za podporo materinstva in otroštva. Razložil sem jim, kaj je materinski kapital in kako deluje. Ta tema jih je iskreno zanimala,« je še dejal ruski predsednik.

Loading...