Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Svet

Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Deli na:
Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Foto: Profimedia - Melania, Putin in Trump lani v Helsinkih na ameriško-ruskem vrhu

Ruskega predsednika Vladimirja Putina so v nekem intervjuju tudi vprašali, ali je mogoče na lanskem srečanju G20 skušal novačiti ameriško prvo damo Melanijo Trump.

Novinar Vladimir Solovjov je seveda z malce šaljivim vprašanjem o novačenju naše rojakinje Melanije za delo za rusko obveščevalno službo namigoval na Putinovo nekdanjo vohunsko kariero.

Putin, ki je bil v času hladne vojne agent razvpite sovjetske tajne službe KGB, je odgovoril: »Ne. Tega nisem počel že dolgo časa. Sem pa to rad počel. Kot veste, je bilo to dolga leta moje delo.«

Kot piše angleški tabloid Daily Express, je nato Putin v intervjuju s Solovjovom zamenjal temo in začel govoriti o tem, kako se je v pogovoru z zakoncema Trump na lanskem srečanju G20 mogoče tudi malce izmišljeval, ko je opisoval svoje ribiške sposobnosti.

»Govoril sem jim o Rusiji in Sibiriji ter ribolovu. Sem se malce pohvalil. Kako ne boš olepševal stvari, ko govoriš o ribištvu?« Povedal je tudi, da je zakoncema Trump govorilo o polotoku Kamčatka na ruskem Daljnem vzhodu ter o rastlinstvu in tigrih.

Prav tako je v intervjuju opisal, kako je na srečanju G20 Melaniji in še preostalim prvim damam iz drugih držav, ki so bile na srečanju, razlagal o ruskem demografskem programu.

»Govoril sem jim o ukrepih za podporo materinstva in otroštva. Razložil sem jim, kaj je materinski kapital in kako deluje. Ta tema jih je iskreno zanimala,« je še dejal ruski predsednik.

Loading...