Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Deli na:
Putina odkrito vprašali: Ste novačili Melanio Trump za rusko obveščevalno službo?

Melania, Putin in Trump lani v Helsinkih na ameriško-ruskem vrhu - Foto: Profimedia

Ruskega predsednika Vladimirja Putina so v nekem intervjuju tudi vprašali, ali je mogoče na lanskem srečanju G20 skušal novačiti ameriško prvo damo Melanijo Trump.

Novinar Vladimir Solovjov je seveda z malce šaljivim vprašanjem o novačenju naše rojakinje Melanije za delo za rusko obveščevalno službo namigoval na Putinovo nekdanjo vohunsko kariero.

Putin, ki je bil v času hladne vojne agent razvpite sovjetske tajne službe KGB, je odgovoril: »Ne. Tega nisem počel že dolgo časa. Sem pa to rad počel. Kot veste, je bilo to dolga leta moje delo.«

Kot piše angleški tabloid Daily Express, je nato Putin v intervjuju s Solovjovom zamenjal temo in začel govoriti o tem, kako se je v pogovoru z zakoncema Trump na lanskem srečanju G20 mogoče tudi malce izmišljeval, ko je opisoval svoje ribiške sposobnosti.

»Govoril sem jim o Rusiji in Sibiriji ter ribolovu. Sem se malce pohvalil. Kako ne boš olepševal stvari, ko govoriš o ribištvu?« Povedal je tudi, da je zakoncema Trump govorilo o polotoku Kamčatka na ruskem Daljnem vzhodu ter o rastlinstvu in tigrih.

Prav tako je v intervjuju opisal, kako je na srečanju G20 Melaniji in še preostalim prvim damam iz drugih držav, ki so bile na srečanju, razlagal o ruskem demografskem programu.

»Govoril sem jim o ukrepih za podporo materinstva in otroštva. Razložil sem jim, kaj je materinski kapital in kako deluje. Ta tema jih je iskreno zanimala,« je še dejal ruski predsednik.