Revija Reporter
Svet

Pozor pred Antifa! Militantni levičarji so oboroženi s smrtonosnimi noži v velikosti kreditne kartice

Jože Biščak

5. jun. 2017 14:00 Osveženo: 10:03 / 09. 8. 2017

Deli na:

Skrajna levičarska skupina Antifa na spletu prodaja zelo nevarne nože, ki so uporabni za napad v gneči.

Militantna skupina Antifašistična akcija ali Antifa na spletu za 5 dolarjev prodaja posebne nože, ki zloženi izgledajo kot kreditna kartica. Rezilo je sicer dolgo samo slabih pet centimetrov, a je ostro kot britev in lahko žrtev smrtno rani. Nož je namenjen napadom v gneči, saj z nožem napadalec nič hudega slutečo žrtev neopazno zabode ali ji prereže vrat.

Poseben nož z logotipom Antifa je zložljiv. Ni večji kot kreditna kartica, ki je sestavljena iz dveh delov: rezila in ohišja. Slednje se sestavi v držalo noža, rezilo je nanj nataknjeno.

Novo orožje Antifa prihaja potem, ko je policija že pozorna na dve vrsti orožja, ki ju pripadniki Antifa uporabljajo v nemirih: posebne zastavice, ki so v resnici palice za pretepanje, in katana dežnike, posebne meče, ki so skriti v dežniku. Prednost novega orožja je, da ga je lahko skriti (tudi v denarnico).

Na spletno prodajo nevarnih nožev je opozoril filmski ustvarjalec in politični operativec skupine Državljani za Trumpa Jack Posobiec, največje organizacije, kjer so zbrani podporniki ameriškega predsednika.