stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Posiljena levičarka: Tudi jaz sem kriva, da so mi migranti storili silo

Deli na:
Posiljena levičarka: Tudi jaz sem kriva, da so mi migranti storili silo

Foto: YouTube

Selino Gören so posilili arabski migranti – Policiji je lagala in dejala, da so jo samo oropali in da so med napadalci bili tudi Nemci – V intervjujih za nemško revijo Spiegel in ARD 1 je priznala, da je lagala zato, da bi se izognila netenju rasizma

Selin Gören je 24-letna predstavnica za odnose z javnostmi nemškega skrajno levičarskega mladinskega gibanja Solid. Januarja so jo na igrišču ob njenem domu v Mannheimu ob 1. zjutraj napadli trije moški, jo posilili in ukradli njeno torbico. Čeprav je vedela, da so napadalci arabsko govoreči migranti, je na policiji prijavila zgolj rop. »Jokala sem in jokala in jokala. Nisem mogla zaspati, vedela sem, da nisem ravnala prav,« je priznala v začetku julija, v sploh prvem intervjuju po posilstvu. Odšla je na policijo, povedala na ni bila samo oropana, ampak tudi posiljena, ter da med napadalci sploh ni bilo domačinov.

Na vprašanje, zakaj je lagala, je odgovorila, da se je bala, da posilstva ne bodo izkoristile desne politične stranke in ker ni želela spodbujati rasizma. Gören, ki ne manjka na nobenih levičarskih demonstracijah, je še povedala, da tudi sama nosi del krivde, da je bila posiljena. Kasneje se je na družbenem omrežju Facebook celo opravičila migrantom. Migranti so namreč po njeno čudoviti ljudje, ki zaslužijo, da v Nemčiji živijo varno in brezplačno, da pa so težava razni domoljubi v AfD, ki so v resnici rasisti.