profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Podivjani levičarji bi ga lahko celo ubili, a so mu naredili le reklamo (VIDEO)

Deli na:
Podivjani levičarji bi ga lahko celo ubili, a so mu naredili le reklamo (VIDEO)

Foto: Fox News

Ker je grozilo, da bodo podivjani levičarji ubili Mila Yiannopoulosa, so ga morali policisti v neprebojnem jopiču evakuirati.

Čeprav je Milo Yiannopoulos, ki ga prevladujoči mediji onkraj luže označujejo za fašista, belega nacionalista in rasista, večkrat »opozarjal« levičarje, da mu z napadi nanj delajo samo reklamo, se očitno progresivni niso naučili prav ničesar. Med turnejo po ameriških univerzah bi se v Grčiji rojeni Britanec, eden od urednikov Breitbarta, desno usmerjene ameriške spletne strani, moral ustaviti na univerzi Berkeley na severu Kalifornije, kamor ga je povabila republikanska študentska skupina. Predstavil bi tudi svojo prihajajočo knjigo z naslovom Nevaren, ki je postala uspešnica Amazona, še preden bo sredi marca sploh izšla.

Levičarji so proti njemu organizirali proteste, ki so se sprevrgli v nasilje; protestniki so v policiste metali kamenje in pirotehnična sredstva, razbijali okna, podtikali ogenj in uničevali barikade. A vse je to je pomagalo Yiannopoulosu, ki je postal povsod znan lani poleti, ko mu je Twitter zaradi zapisa, da je črnska zvezdnica Leslie Jones slaba in neprivlačna igralka (v tem je bil prepoznan rasizem), ukinil račun na družbenem omrežju. Med nasilnimi protesti je namreč zanimanje za njegovo knjigo hitro naraslo. Spletna prodaja (pravzaprav prednaročila) se je takoj povečala za neverjetnih 12.740 odstotkov, knjiga pa je s 642. mesta skočila na 5. mesto najbolj prodajanih uspešnic Amazona.

Mila Yiannopoulosa, ki je pravzaprav deklarirani homoseksualec, je policija morala iz stavbe evakuirati v neprebojnem jopiču. Menili so namreč, da bi podivjani levičarji lahko streljali in med desnico priljubljenega Yiannopoulosa ubili. Ameriški predsednik Donald Trump, ki ima med svojimi svetovalci tudi Steva Bannona, v preteklosti vodil Breitbart, je po divjanju študentov, ki so ga spodbujali tudi profesorji in hollywoodske zvezde, univerzi zagrozil z ukinitvijo zveznih sredstev. »Če univerza Berkeley ne dovoli svobode govora in izvaja nasilje nad nedolžnimi ljudmi z drugačnimi pogledi – nič zveznih sredstev?« je zapisal na tviterju.