sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Pamela Geller: Begunci uporabljajo ženske in otroke za živi ščit

Deli na:
Pamela Geller: Begunci uporabljajo ženske in otroke za živi ščit

Foto: Reuters

Mediji poročajo predvsem o joku žensk in otrok, vendar se zanje zdi, da so jih muslimanski priseljenci namenoma postavili v prve vrste. Jasno je, da je večina priseljencev moških, ki v normalnih okoliščinah žensk in otrok ne potiskajo v prve vrste spopadov s policijo. Toda ti priseljenci jih uporabljajo kot živi ščit, podobno kot Hamas, ki je na izraelske cilje streljal s civilnih območij samo zato, da bi manipuliral svetovno javno mnenje, piše v kolumni na portalu WND Pamela Geller, znana ameriška zagovornica svobode govora ter borka proti islamizaciji. Gellerjeva dnevno dobiva grožnje od muslimanov.

Kot Gellerjeva vidi Evropo, ta tone vse globlje v kaos. Po njeno je večina muslimanskih beguncev džihadistov, ki ne želijo ostati v državah južne Evrope in Balkana, ampak želijo doseči Nemčijo, Francijo in Veliko Britanijo. In pri tem nizkotno manipulirajo s čustvi javnega mnenja.

Evropa (podobno ZDA pod Obamo) uvaža džihad. »Že pred leti sem svarila pred množičnim muslimanskim priseljevanjem v okviru programa naselitve beguncev. Toda pred kom priseljenci bežijo? Pred šeriatskim pravom?« se sprašuje Gellerjeva, ki opozarja na zgodovino, saj se je tudi njihov prerok Mohamed ves čas selil in spodbujal svoje privržence k nasilju nad »neverniki«. Pri muslimanih gre za nasilno naseljevanje, toda če na to opozarjate, ste takoj rasist. »Predstavljate si, če bi se ta logika uporabljala v vsakdanjem življenju, ko bi nekdo želel vstopiti vašo hišo, vzeti vse vaše stvari in se celo preseliti k vam. In bi vas v to nekdo silil,« še piše Gellerjeva, ki meni, da nihče nima pravice da vdre v neko državo in potem v tej državi prejema pomoč, in zaključi: »To je vojna, ki poteka v številnih evropskih mestih.«