moški Dobra karma

To se zgodi, ko spustite prepričanja o tem, kdo ...

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

EQ1YG1GWsAAj0Oi Reporter.si

Miro Haček: Brez največje parlamentarne stranke ...

Sezona oddajanja napovedi za odmero davkov Svet24.si

Afera na občini Šmarješke Toplice, nekdanja ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka prvič postala mamica

klara-perko Njena.si

Sanjski moški: Klara se je v šovu slekla do ...

Svet

Presenečenje? Osramočeni televizijski zvezdnik razkriva, kako Trump resnično vidi Ameriko

Deli na:
Presenečenje? Osramočeni televizijski zvezdnik razkriva, kako Trump resnično vidi Ameriko

Ameriški predsednik Donald Trump. - Foto: Profimedia

Trumpove združene države namesto Združenih držav Amerike? Tako se glasi naslov knjige o ameriškemu predsedniku, ki bo izšla 24. septembra. Napisal jo je Bill O'Reilly, ameriški novinar in politični komentator s slovesom nekoč največje zvezde televizije Fox News.

O’Reilly je knjigo, v kateri bo mogoče izvedeti, kako ameriški predsednik Trump resnično vidi Ameriko, napovedal na družabnem omrežju twitter, o tem, da bo z njo popihal na dušico predsedniku, pa skoraj ni nobenega dvoma. O’Reilly se je ob reklamiranju knjige že pohvalil, da pozna Trumpa trideset let in ima do njega ekskluziven dostop.
 
Avtor petnajstih bestsellerjev obljublja knjigo, ki bo marsikoga presentila. Ali tudi Trumpove osebne svetovalce, izbrane za branje prelomnih strani pred izidom? Obstaja  namreč velika verjetnost, da se je O’Reilly odločil za izdajo v dogovoru s Trumpom.

Da imata podobne politične poglede se razkriva na njunih twitter računih ter s tem, da O’Reilly sodi med 45 izbrancev s twitter računa ameriškega predsednika, ki ima kar 63, 4 milijonov sledilcev. Če torej Trump na svojem računu samo enkrat objavi novico o pravkar izdani  knjigi  svojega prijatelja, si ta že lahko namoči prste v med.

Knjiga lahko dobesedno čez noč postane prodajna uspešnica, obetani zaslužek pa lahko kaj hitro skopni. O’Reilly namreč slovi tudi potem, da je moral šestim ženskam plačati skoraj 50 milijonov dolarjev za poravnavo različnih tožb zaradi spolnega nadlegovanja.

loading...
Loading...