demi in ashton Svet24.si

Demi Moore o Ashtonu Kutcherju: "Prevaral me je in...

dennis rodman Svet24.si

Madonna mu je ponudila denar, da bi ji naredil ...

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zajtrk, ukc Svet24.si

Bolnica s celiakijo opozorila na neprimeren ...

cb9662cf647e0f6db389c31dbdb12dc7 Odkrito.si

»Ni pomembno, koliko časa živite, bolj pomembno...

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Helena Blagne pokazala, kako bo zapravila denar

ksenija Njena.si

Kmetijo je zapustila Ksenija

Svet

Presenečenje? Osramočeni televizijski zvezdnik razkriva, kako Trump resnično vidi Ameriko

Deli na:
Presenečenje? Osramočeni televizijski zvezdnik razkriva, kako Trump resnično vidi Ameriko

Foto: Profimedia - Ameriški predsednik Donald Trump.

Trumpove združene države namesto Združenih držav Amerike? Tako se glasi naslov knjige o ameriškemu predsedniku, ki bo izšla 24. septembra. Napisal jo je Bill O'Reilly, ameriški novinar in politični komentator s slovesom nekoč največje zvezde televizije Fox News.

O’Reilly je knjigo, v kateri bo mogoče izvedeti, kako ameriški predsednik Trump resnično vidi Ameriko, napovedal na družabnem omrežju twitter, o tem, da bo z njo popihal na dušico predsedniku, pa skoraj ni nobenega dvoma. O’Reilly se je ob reklamiranju knjige že pohvalil, da pozna Trumpa trideset let in ima do njega ekskluziven dostop.
 
Avtor petnajstih bestsellerjev obljublja knjigo, ki bo marsikoga presentila. Ali tudi Trumpove osebne svetovalce, izbrane za branje prelomnih strani pred izidom? Obstaja  namreč velika verjetnost, da se je O’Reilly odločil za izdajo v dogovoru s Trumpom.

Da imata podobne politične poglede se razkriva na njunih twitter računih ter s tem, da O’Reilly sodi med 45 izbrancev s twitter računa ameriškega predsednika, ki ima kar 63, 4 milijonov sledilcev. Če torej Trump na svojem računu samo enkrat objavi novico o pravkar izdani  knjigi  svojega prijatelja, si ta že lahko namoči prste v med.

Knjiga lahko dobesedno čez noč postane prodajna uspešnica, obetani zaslužek pa lahko kaj hitro skopni. O’Reilly namreč slovi tudi potem, da je moral šestim ženskam plačati skoraj 50 milijonov dolarjev za poravnavo različnih tožb zaradi spolnega nadlegovanja.

loading...
Loading...