FON_4412 Odkrito.si

FOTO: Na obisku pri Urški Vučak Markež

Sanja Grohar s fantom_osebni arhiv Svet24.si

FOTO: Poročila se bo letos poleti v Sloveniji

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. aprila

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

niall horan videospot Najstnica.si

Niall Horan razkril svoje zdravstveno stanje

moški Njena.si

Šok: 'Oče' devetih otrok izvedel, da je neploden!

nuska Njena.si

Pompozne grimase žirantov ob pevskih nastopih

Svet

Obupana žrtev je svojega posiljevalca ugriznila v penis

Deli na:
Obupana žrtev je svojega posiljevalca ugriznila v penis

Južnoafriška policija išče moškega z močno poškodovanim penisom. Posilil naj bi neko nosečnico, ta pa ga je nato močno ugriznila v organ in poškodovala, da bo zagotovo potreboval zdravniško pomoč.

Ženska je v spremstvu svojega petletnega otroka v ponedeljek štopala na cesti v severovzhodni pokrajini Mpumalanga, ko sta jo pobrala dva moška. A namesto da bi ji zgolj zagotovila prevoz, sta zapeljala s ceste in jo želela posiliti. Pri tem ji je eden tudi zagrozil z nožem.

"Eden od napadalcev jo je ob grožnji z nožem skušal nasilno posiliti vpričo njenega otroka," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila tamkajšnja policija.

"Med dogajanjem pa je ženski uspelo posiljevalca močno ugrizniti v območju genitalij. Napadalec je nato zbežal proč," so še dodali v sporočilu za javnost.

Policija je zdaj obvestila lokalne klinike, naj bodo pozorni na moškega "s hudo telesno poškodbo na genitalijah". Penis naj bi bil močno poškodovan.

Policija v Južni Afriki vsak dan dobi prijavo okoli sto posilstev, dejansko število tovrstnih dejanj pa je najverjetneje še precej višje.

Policija se sooča tudi s kritikami neustrezne preiskave prijav posilstev, pa tudi neustrezne obravnave žrtev posilstva.

Neučinkovito pa je tudi pravosodje. Številnih napadalcev niti kazensko ne preganjajo, obsodilne sodbe pa so izrečene v manj kot desetih odstotkih sojenj zaradi posilstva, še navaja AFP ob sklicevanju na podatke neodvisnih raziskav.