bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Najdražji nogometni prestop še ni zaključen, Real Madrid pa že prodaja Balov dres

Deli na:
Najdražji nogometni prestop še ni zaključen, Real Madrid pa že prodaja Balov dres

Foto: Reuters

Španski nogometni prvoligaš Real Madrid je v četrtek v svoji spletni trgovini na prodaj že ponudil dres z imenom valižanskega nogometaša Garetha Bala, poročajo lokalni mediji. Pogajanja med kraljevim klubom in angleškim Tottenhamom naj bi bila v sklepni fazi, vendar pa 24-letnik pogodbe še ni podpisal. Real naj bi zanj odštel 99 milijonov evrov.

Španski časnik Marca je poročal, da naj bi se pri Balovih trenutnih delodajalcih strinjali z 99-milijonsko odškodnino, kar je še tri milijone več, kot je Real Madrid leta 2009 Manchester Unitedu odštel za Portugalca Cristiana Ronalda.

Pri Asu pa so zapisali, da naj bi oba kluba prestop uradno oznanila že danes ali v soboto, ob tem pa dodali, da Portugalec Fabio Coentrao, ki se ga Real skuša znebiti, ne bo del te pogodbe.

Pri Realu so sicer že v četrtek za nekaj časa v spletni trgovini na prodaj ponudili dres s številko 11 in imenom Garetha Bala. To so kmalu opazili, tako da v nadaljnjih urah do spletne trgovine ni bilo več moč dostopati. Pri Asu so poročali, da je do takšne poteze bržčas prišlo po nesreči, ker Realove spletne trgovine ne ureja klub sam, temveč proizvajalec športne opreme Adidas.

Lani so pri Realu na klubski spletni strani kot domačega igralca prve ekipe objavili ime Hrvata Luke Modrića, še preden je ta podpisal pogodbo. Za napako so v klubskem vodstvu takrat okrivili računalniške hackerje.