Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Muslimanski župan: V upravi javnega prometa je preveč belcev

Deli na:
Muslimanski župan: V upravi javnega prometa je preveč belcev

Foto: Arhiv Reporterja

Novi londonski župan Sadiq Khan, musliman, napovedal odpuščanje belcev iz vodstva mestnega javnega prometa – Po njegovem mnenju očitno dobro poslovanje podjetja ni najbolj pomembno, važno je, da so zaposleni uravnoteženi po spolu, rasi in veri

Londonski laburisti se bodo v zgodovino britanske prestolnice zapisali ne samo kot ljudje, ki so poteptali vrednote zahodne civilizacije in njene kulture, ampak tudi kot ljudje, ki so pomagali zabijati zadnje žeblje v krsto beli rasi. Potem ko je z njihovo pomočjo župan Londona postal pravoverni musliman (ni treba posebej poudarjati, kaj to pomeni) Sadiq Khan, so se na avtobusih javnega prometa pojavili napisi »Slava Alahu«. Povečalo se je tudi število napadov muslimanskih band na Londončane, ki so v lokalih pili pivo, češ da se ne spodobi piti alkohol. Zdaj kaže bo začel uveljavljati načelo »raznolikosti«.

Britanski portal Politics poroča, da je Khan izjavil, da je v vodstvu londonskega javnega prometa (Transport for London ali TfL) preveč belcev, kar naj ne bi odražalo raznolikosti britanske prestolnice. V TfL je trinajst belcev in tudi samo tri ženske, je opozoril Khan in s tem očitno napovedal spremembe oziroma odpuščanje ljudi, ki so bele rase.

Zanimivo je, da se sicer glasni lobiji LGBT še niso oglasili, saj se Khan ni zavzel še za uravnoteženje po spolni usmerjenosti.