ženska Dobra karma

Odnos z mamo je pogosto najbolj boleč, ker je tak...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. julija

Janja Sluga Reporter.si

Lažniva novica Janševih portalov: Janja Sluga ne...

milan krek Svet24.si

Krekova dvoličnost: prej kritiziral, zdaj, ko je ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Četrtina članov DeSUS se je uprla Pivčevi

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

petra Njena.si

Petra iz shujševalnega šova bo postala mamica

Svet

Mrliški oglednik: Whitney Houston se je utopila

Deli na:

Priljubljena pevka Whitney Houston je 11. februarja umrla zaradi utopitve, k smrti pa naj bi prispevala tudi kronična uporaba mamila kokain ter težave s srcem, kaže preiskava, ki jo je opravil mrliški oglednik v Los Angelesu.

48-letno Houstonovo so našli mrtvo v kopalni kadi v hotelu Beverly Hilton na predvečer podelitve glasbenih nagrad grammy. Pokopali so jo teden dni kasneje v New Jerseyju.

Mrliški oglednik iz Los Angelesa Ed Winter je že po uvodni preiskavi dan po smrti novinarjem povedal, da na truplu ni bilo sledov nasilja ali znakov poškodb.

Whitney Houston je bila kraljica popularne glasbe v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja in samo v ZDA ji je uspelo prodati 55 milijonov plošč.

Imela je tudi igralsko kariero in oboževalci se je med drugim spomnijo zaradi glavne vloge v filmu Telesni stražar, v katerem je igrala skupaj s Kevinom Costnerjem. Ta je bil tudi eden od govornikov na pogrebni slovesnosti v Newarku.

Kariera Houstonove je šla zadnja leta pred smrtjo strmo navzdol zaradi zlorabe mamil in alkohola. Velikokrat je bila tudi na zdravljenju. V oporoki je vse svoje premoženje zapustila 18-letni hčerki Bobbi Kristini Brown.

Loading...