Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

Lucas Dobson Svet24.si

Lucasa so iskali več dni, družini pa so danes ...

ljubezen 6 romance-1934204_1920 Svet24.si

Stestirajte svojo zvezo

skiro Svet24.si

Če boste s skirojem prehitri, vam lahko izrečejo...

1_Lara_Goršek_Kos Svet24.si

Lara Goršek Kos: "Ko sem ga videla, sem vedela, ...

Miro Tomassini, Vlado Kreslin Njena.si

Umrl dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

Svet

Mrliški oglednik: Whitney Houston se je utopila

Deli na:

Priljubljena pevka Whitney Houston je 11. februarja umrla zaradi utopitve, k smrti pa naj bi prispevala tudi kronična uporaba mamila kokain ter težave s srcem, kaže preiskava, ki jo je opravil mrliški oglednik v Los Angelesu.

48-letno Houstonovo so našli mrtvo v kopalni kadi v hotelu Beverly Hilton na predvečer podelitve glasbenih nagrad grammy. Pokopali so jo teden dni kasneje v New Jerseyju.

Mrliški oglednik iz Los Angelesa Ed Winter je že po uvodni preiskavi dan po smrti novinarjem povedal, da na truplu ni bilo sledov nasilja ali znakov poškodb.

Whitney Houston je bila kraljica popularne glasbe v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja in samo v ZDA ji je uspelo prodati 55 milijonov plošč.

Imela je tudi igralsko kariero in oboževalci se je med drugim spomnijo zaradi glavne vloge v filmu Telesni stražar, v katerem je igrala skupaj s Kevinom Costnerjem. Ta je bil tudi eden od govornikov na pogrebni slovesnosti v Newarku.

Kariera Houstonove je šla zadnja leta pred smrtjo strmo navzdol zaradi zlorabe mamil in alkohola. Velikokrat je bila tudi na zdravljenju. V oporoki je vse svoje premoženje zapustila 18-letni hčerki Bobbi Kristini Brown.

Loading...