sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Monica Lewinsky bo v knjigi razkrila vse o razmerju z Billom Clintonom

Deli na:
Monica Lewinsky bo v knjigi razkrila vse o razmerju z Billom Clintonom

Foto: Reuters

Ameriška tračarska revija National Enquirer poroča, da se je nekdanja pripravnica v Beli hiši Monica Lewinsky končno odločila unovčiti svoje spolno razmerje z nekdanjim predsednikom ZDA Billom Clintonom. Za knjigo o aferi naj bi ji ponujali kar 12 milijonov dolarjev.

Časnik poroča, da bo Lewinskyjeva za ta denar podrobno opisala devet seksualnih srečanj s Clintonom v Ovalni pisarni Bele hiše od novembra 1995 do marca 1997. Objavila bo tudi pisma, ki jih je takrat kot zaljubljena 22-letnica pisala predsedniku. Razkrila naj bi tudi, kaj vse je Clintonu rojilo po glavi, od želja po spolnih odnosih z dvema ženskama hkrati do uporabe spolnih igrač in celo orgij.

Najbolj nerodno za zakon danes 66-letnega Clintona in ameriške državne sekretarke Hillary Clinton pa bo zagotovo objava njegovih izjav o svoji ženi. Clinton naj bi jo Monici opisoval kot "hladno ribo" in dejal, da spolnosti v njunem zakonu ni več, zato sumi, da tudi soproga išče razvedrilo kje drugje.


Monica Lewinsky naj bi imela sicer po škandalu velike težave v zasebnem življenju. Težko je tudi obdržala službe, vmes pa je naredila še splav. Nesojenega otroka naj bi nekje sredi škandala, ki je leta 1999 Clintona skorajda stal predsedniškega položaja, spočel uslužbenec Pentagona po imenu Thomas.

Lewinskyjeva se je nato leta 2005 preselila v Veliko Britanijo, kjer je končala magisterij in delala kot televizijska novinarka. O aferi doslej javno ni spregovorila. National Enquirer ugiba, da se je za izdajo knjige odločila iz maščevanja, saj pri 39 letih ne more najti resnega fanta, Clinton pa je medtem na novem vrhuncu svoje slave.

Z napovedanimi 12 milijoni dolarjev pomanjkanja fantov v življenju Lewinskyjeve zanesljivo ne bo več, vprašanje je le, kaj jih bo bolj zanimalo - denar ali Monica. Objava knjige pa bo zagotovo neprijetna za Clintona in Hillary, čeprav hujših posledic verjetno ne bo, kajti njun zakon je prestal že veliko hujše preizkušnje in se obdržal, še piše revija.