evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Melanija jezna na Trumpa: Donaldove besede so nesprejemljive in žaljive

Deli na:
Melanija jezna na Trumpa: Donaldove besede so nesprejemljive in žaljive

Foto: Getty Images

Soproga Donalda Trumpa se je odzvala na njegove vulgarne izjave o ženskah. "Besede, ki jih je uporabljal moj mož, so zame nesprejemljive in žaljive," pravi Melanija Trump. Trumpovo hvalisanje o poljubljanju in grabljenju žensk ter o poskusih osvajanja poročenih žensk je v slabo voljo spravilo tudi številne Trumpove podpornike, a republikanski predsedniški kandidat vztraja, da se ne bo odpovedal kandidaturi.

Posnetek iz leta 2005, v katerem je Trump z vulgarnimi besedami razlagal o svojem odnosu do žensk in opisoval, kako je poskušal zapeljati poročeno žensko, je privedel celo do pozivov nekaterih republikancev, naj se odpove kandidaturi. Mesec dni pred volitvami je kaj takega seveda malo verjetno in Trump je neomajen, da ne misli izstopiti iz predsedniške tekme. "Ni govora, da bi se umaknil," je včeraj izjavil za medije.

Trump se hvali, kaj počne z ženskami: "Zgrabiš jih za p***o. Počneš lahko karkoli."

Donald Trump neomajen: "Ni govora, da bi se umaknil."

Svojo odločenost vztrajati je potrdil še na twitterju: "Mediji in establišment si hudo želijo, da bi se umaknil iz tekme - nikoli se ne bom umaknil, svojih privržencev ne bom razočaral," je tvitnil včeraj.

Ob škandalu se je z izjavo oglasila tudi Trumpova soproga Melanija: "Besede, ki jih je uporabljal moj mož, so zame nesprejemljive in žaljive. Ne predstavljajo moža, ki ga poznam. Ima srce in um voditelja. Upam, da bodo ljudje sprejeli njegovo opravičilo in se osredotočili na pomembne izzive za našo državo."

Na škandal se je odzvala tudi televizijka voditeljica Nancy O’Dell, o kateri je Trump govoril v posnetku. Žal mi je, da v današnji družbi še vedno slišimo take besede, pravi O'Dellova, ki je "razočarana" zaradi Trumpovega odnosa do žensk. Nihče ne bi smel biti tarča tako vulgarnih komentarjev, je izjavila voditeljica.