tina turner Odkrito.si

Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru

meduza, cornwall Svet24.si

FOTO: Posneli meduzo, veliko kot človek

čuječnost 2 Petisvet.si

Stres lahko s čuječnostjo obvladujemo prav vsi

miro cerar bmw Svet24.si

Poklukar v parlamentu razkril Cerarjevo veliko ...

ceca ražnatović Svet24.si

Ceca po aferi v Albaniji: Jaz sem patriotka

paulina p Njena.si

Ljubezen na vasi: Izpadla Paulina razkrila ...

Nika Zorjan 3 Njena.si

Ta lepotica je sestra Nike Zorjan!

Svet

Melania odkrito o očitkih moževe nezvestobe: so obtožbe načele njen zakon s Trumpom?

Deli na:
Melania odkrito o očitkih moževe nezvestobe: so obtožbe načele njen zakon s Trumpom?

Foto: YouTube - Melania Trump v intervjuju za televizijo ABC.

Prva dama ZDA Melania Trump je dala ekskluziven intervju ameriški TV Mreži ABC, v katerem je spregovorila o svojem življenju v Beli hiši, o obveznostih prve dame in o gibanju #jaztudi.

Celoten intervju bo predvajan v petek, ABC pa je za zdaj objavila nekaj odlomkov iz pogovora, ki ga je imela Melania z novinarjem Tomom Llamasom.

Med drugim je spregovorila o očitkih soprogove nezvestobe in odgovorila na vprašanje, ali so ti očitki načeli njen zakon s predsednikom ZDA Donaldom Trumpom. V pogovoru je pojasnila tudi zdaj že razvpito jakno z napisom »Res mi je vseeno, pa vam?«

Kot prvo damo jo je presenetilo, da organizacije, s katerimi hoče sodelovati, to sodelovanje zavračajo zaradi Trumpove administracije. »Politiki dajejo prednost pred pomočjo ljudem,« pravi Melania, ki pa ni želela izpostavljati teh organizacij. »Vedo, kdo so,« je še pribila.

Na novinarjevo vprašanje, ali podpira gibanje #jaztudi, je dejala, da podpira ženske in da jim je treba prisluhniti. Dodala pa je še, da je treba slišati tudi moške, ki so obtoženi spolnega nadlegovanja. Za obtožbe je treba imeti dokaze, pravi Melania. »Pokažite dokaze.«

Na pripombo, da bi ji lahko ob taki izjavi kdo očital, da ni na strani žensk, je vztrajala, da  je treba obtožbe podkrepiti z dokazi. Mediji gredo včasih predaleč in nekatere zgodbe ne predstavijo pravilno, meni Melania.

Novinar Tom Llamas, ki je intervjuval Melanio, je poudaril, da prva dama ni zavrnila odgovora na nobeno vprašanje.

Loading...