eyes-5248678 Dobra karma

V zenici umrlega za vedno ostane zadnji ...

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

cepivo, sputnik V Svet24.si

Kako blizu je cepivo proti koronavirusu?

20180524-00862576 Necenzurirano

Kostić od Gorenjske banke dobil že 200 milijonov...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Svet

Melania naj bi sumila, da je njene erotične fotografije v medije spravil zaprti Trumpov zaupnik Roger Stone

Deli na:
Melania naj bi sumila, da je njene erotične fotografije v medije spravil zaprti Trumpov zaupnik Roger Stone

Prva dama ZDA Melania Trump. - Foto: Profimedia

Nova knjiga o prvi dami ZDA trdi, da ima Melania Trump razvpitega moževega svetovalca Rogerja Stona na sumu, da je poleti 2016 v javnost pomagal spraviti njene gole fotografije. Te je posnela že v devetdesetih letih, preden je spoznala Donalda Trumpa.

Free, Melania (Svobodna, Melania) je naslov neavtorizirane biografije, ki jo je Melanii napisala CNN-ova dopisnica iz Bele hiše Kate Bennett. Ta piše, da prva dama še vedno noče verjeti, da bi imel njen mož prste vmes pri objavi fotografij.

Bennet tudi trdi, da imata Trump in Melania ločeni spalnici, da je bila prva dama maja 2018 dalj časa v bolnišnici zaradi resnih težav z ledvicam, da se Melania ne razume s Karen Pence, soprogo podpredsednika ZDA Mika Pencea, s prvo hčerko Ivanko pa naj si ne bi bili posebej blizu.

Objava leta 1996 posnetih erotičnih posnetkov Melanie naj bi bila julija 2016 poskus, da se  pozornost odvrne od Trumpovega prepira s starši v Iraku ubitega ameriškega vojaka, Bennettova v knjigi razgrne teorijo. Melania naj bi se po objavi počutila ponižano in poraženo, skrbelo naj bi jo tudi, kako bo škandal vplival na sina Barrona.Če je bil to res namen, fotografije niso imele posebnega učinka v kampanji. Hitro so bile pozabljene in nikakor niso zmanjšale Trumpovih problemov. Stone tedaj resda ni imel formalne vloge v Trumpovi volilni kampanji, je pa ostal njegov zaupnik – s Trumpom se poznata že od osemdesetih let.

Stone je trenutno v hudih škripcih, kajti prejšnji mesec je bil spoznan za krivega oviranja Muellerjeve preiskave ruskega vmešavanja v ameriške volitve leta 2016. Trenutno čaka, da mu sodišče izreče kazen. Neuradno naj bi računal, da ga bo predsednik Trump pomilostil.

Melania naj ne bi verjela, da je imel Trump kaj zveze z objavo fotografij, za Stona pa ni prepričana, da ima čiste roke, v knjigi piše novinarka CNN. Tiskovna predstavnica Bele hiše Stephanie Grisham je trditve v Free, Melania že zanikala in Bennettovo je obtožila, da je zlorabila zaupanje urada za odnose z javnostjo. Knjiga vključuje številne neresničnosti in mnenja, pravi Grishamova, ki Bennettovi očita, da se sklicuje na anonimne vire, ki Melanie ne poznajo.

Loading...