sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

shranimo v zamrzovalnik1 Svet24.si

To se zgodi s posteljnino, če jo damo za 6 ur v ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

Šarec o propadu nezaupnice: Očitno so ...

Tonin - montaza Svet24.si

Tonin postavljen na laž, škarpa ob bazenu je ...

Bojan Veselinovič Necenzurirano

Razkrivamo: Janša želi nad direktorja STA ...

emkej Odkrito.si

Kaj ima Emkej skupnega z modro pošastjo?

gregor čeglaj Njena.si

FOTO: Tako hudo seksi je Popov Sanjski moški

Svet

Maroški diler v Innsbrucku izsiljeval Slovenca

Deli na:
Maroški diler v Innsbrucku izsiljeval Slovenca

Foto: Profimedia

Tirolska policija je v Innsbrucku na podlagi prijave Slovenca, ki je bil najemnik lokala, izsledila tri prodajalce mamil iz Maroka in Rusije. Glavni osumljenec je 40-letni Maročan, ki je skupaj še z enim Maročanom in Rusom na širšem območju tirolske prestolnice preprodajal mamila, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Od poletja do decembra lani naj bi 40-letni glavni osumljenec prodal pol kilograma kokaina, ki ima ulično vrednost okoli 50.000 evrov. Policija je trojico izsledila na podlagi prijave zaradi nevarnih groženj.

Med preiskavo je policija odkrila prazen lokal na zahodu Innsbrucka, od koder naj bi potekala živahna trgovina s kokainom. Od najemnika lokala - Slovenca - je 40-letnik zahteval, naj nanj prepiše najemno pogodbo. Ker besedne grožnje Maročana niso obrodile sadov, je ta posegel tudi po orožju. Slovenec se je zaradi tega prestrašil in je vse prijavil policiji.

Med hišno preiskavo je policija med drugim odkrila manjšo količino mamil, strašilno pištolo ter večjo količino gotovine. 40-letnik je trenutno v priporu, njegova dva sodelavca na prostosti. Kazensko so ovadili tudi deset kupcev mamil.

Loading...