Revija Reporter
Svet

»Lažna Melania!« so provokatorji zagnali hrup: to naj bi bil dokaz, da ima prva dama ZDA dvojnico! (FOTO in VIDEO)

M. M.

1. nov. 2020 6:00 Osveženo: 6:47 / 01. 11. 2020

Deli na:

Fotografija prve dame Melanie Trump je dala novega materiala zagovornikom bizarne teorije, da ima Melania dvojnico.

Teorija zarote, po kateri ima prva dama ZDA dvojnico, je stara že nekaj let. Čeprav je bila že večkrat ovržena, vsake toliko časa dobi nov zagon s posnetki Melanie, v katerih zagovorniki teorije (alipa samo provokatorji) opazijo, da je nekaj »narobe«.

Minuli teden je posnetek prve dame, ki pred Belo hišo skupaj s predsednikom Donaldom Trumpom vstopa na helikopter, znova ponudil material za obuditev teorije o »lažni Melanii«. Za vsem skupaj so sicer stali komiki, ki so na Twitterju zagnali »alarm«, a nasedlo jim je kar nekaj ljudi, ki verjamejo, da prvo damo nadomešča dvojnica.

»Dokaz« je bila ena sama fotografija, ki jo je posnel Alex Brandon fotograf agencije Associated Press. Seveda še zdaleč ne gre za edini posnetek dogodka. Že samo Brandon je posnel in objavil kup fotografij, prisotni pa so bili še številni drugi fotografi in snemalci ameriških in svetovnih medijev. Slikovnega in video materiala vkrcanja Melanie na helikopter je tako ogromno, a ljudje, ki hočejo v nekaj verjeti, se raje zapičijo v tisto malenkost, ki potrjuje njihovo prepričanje.

Isti dan je bila Melania tudi v občinstvu predsedniškega soočenja Trumpa in Joeja Bidna, kjer so jo večkrat pokazala televizijske kamere. Nato se je zvečer spet s helikopterjem vrnila v Belo hišo, tokrat brez sončnih očal. Ali ljudje še vedno menijo, da gre za dvojnico?