horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Giorgos Parasiris; Savina Atai Dobra karma

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila ...

Khagendra Thapa Magar Svet24.si

FOTO: Poslovil se je najmanjši človek na svetu

karl-erjavec Svet24.si

Karl Erjavec se ne umika le iz politike, ampak ...

opravičevanje Dobra karma

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja

barbara-mucić Njena.si

To je prava ljubezen atraktivne Barbare

Archie, princ Harry Njena.si

Harry ločen od sina

Svet

Kosorjeva navdušena, da je v nagradni igri dobila brisačo

Deli na:
Kosorjeva navdušena, da je v nagradni igri dobila brisačo

Foto: Reuters

Bivša hrvaška premierka Jadranka Kosor je v nagradni igri proizvajalca kozmetike dobila brisačo. Kot je Kosorjeva v četrtek dejala za zagrebški tabloid 24 sata, je to njena prva takšna nagrada. Poleg tega je navdušena, ker je ocenila, da brisačo lahko uporablja na različne načine.

Kosorjeva je za 24 sata povedala, da se je zelo razveselila brisače, posebej zaradi lepljivih trakov, zaradi katerih brisačo lahko uporablja tudi kot obleko za na plažo, kjer se z brisačo tudi lahko zakrije in preobleče. Poudarila je, da je brisača odlična, ker jo je možno prati v pralnem stroju na 90 stopinjah.

Kot je pojasnila, je pred dnevi v trgovin kupila nekaj kozmetičnih izdelkov, prodajalka pa ji je povedala, da z računom lahko sodeluje v nagradni igri. Ni pričakovala, da bo kaj dobila, saj še nikoli prej ni. Brisačo je prejela na domači naslov. Med nagradami sta bila tudi bazen ali ležalnik.

"Tudi ležalnik in bazen sta dobri nagradi, ampak kam naj z bazenom? Živim v stolpnici in ga lahko postavim le pred vhod v blok. Ležalnik bi lahko vzela s seboj v sabor," se je pošalila Kosorjeva.


Časnik dodaja, da je poslanka HDZ med prvimi začela hoditi na svoje delovno mesto in se pripravljati za jesensko sejo sabora. Napovedala je, da bo pripravila predlog ukrepov za boj proti nasilju nad ženskam.

Kosorjeva v preteklosti ni imela sreče v nagradnih igrah, je pa v političnih včasih dobila nepričakovana darila.

"Za svoj rojstni dan, 1. julija 2009, je nenadoma dobila darilo od Iva Sanaderja - položaj predsednice HDZ in vlade. A omenjeno 'darilo' je izgubila zgolj dve leti in pol kasneje. Upajmo, da bo na brisačo bolj pazila," je sklenil časnik.

Kosorjeva je vodila hrvaško vlado do parlamentarnih volitev decembra lani, ko je HDZ doživela hud volilni poraz.

loading...
Loading...