miha krusic 1 Dobra karma

Miha Krušič iskreno: 'Če bi lahko, bi bil samo ...

1_vili resnik Svet24.si

Vili Resnik pravi, da se zdaj lahko končno ...

NOV20200709_GIL7277 Reporter.si

Najbolj eklatanten primer sprevrženega ...

Erjavec Svet24.si

FOTO: Ni bilo hladno le pivo, ki ga je užival ...

Mike pompeo Necenzurirano

Ameriški postroj slovenskih energetskih ...

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

moaj-slovenija Njena.si

Okradli Alenko Košir

Svet

Kosorjeva navdušena, da je v nagradni igri dobila brisačo

Deli na:
Kosorjeva navdušena, da je v nagradni igri dobila brisačo

Foto: Reuters

Bivša hrvaška premierka Jadranka Kosor je v nagradni igri proizvajalca kozmetike dobila brisačo. Kot je Kosorjeva v četrtek dejala za zagrebški tabloid 24 sata, je to njena prva takšna nagrada. Poleg tega je navdušena, ker je ocenila, da brisačo lahko uporablja na različne načine.

Kosorjeva je za 24 sata povedala, da se je zelo razveselila brisače, posebej zaradi lepljivih trakov, zaradi katerih brisačo lahko uporablja tudi kot obleko za na plažo, kjer se z brisačo tudi lahko zakrije in preobleče. Poudarila je, da je brisača odlična, ker jo je možno prati v pralnem stroju na 90 stopinjah.

Kot je pojasnila, je pred dnevi v trgovin kupila nekaj kozmetičnih izdelkov, prodajalka pa ji je povedala, da z računom lahko sodeluje v nagradni igri. Ni pričakovala, da bo kaj dobila, saj še nikoli prej ni. Brisačo je prejela na domači naslov. Med nagradami sta bila tudi bazen ali ležalnik.

"Tudi ležalnik in bazen sta dobri nagradi, ampak kam naj z bazenom? Živim v stolpnici in ga lahko postavim le pred vhod v blok. Ležalnik bi lahko vzela s seboj v sabor," se je pošalila Kosorjeva.


Časnik dodaja, da je poslanka HDZ med prvimi začela hoditi na svoje delovno mesto in se pripravljati za jesensko sejo sabora. Napovedala je, da bo pripravila predlog ukrepov za boj proti nasilju nad ženskam.

Kosorjeva v preteklosti ni imela sreče v nagradnih igrah, je pa v političnih včasih dobila nepričakovana darila.

"Za svoj rojstni dan, 1. julija 2009, je nenadoma dobila darilo od Iva Sanaderja - položaj predsednice HDZ in vlade. A omenjeno 'darilo' je izgubila zgolj dve leti in pol kasneje. Upajmo, da bo na brisačo bolj pazila," je sklenil časnik.

Kosorjeva je vodila hrvaško vlado do parlamentarnih volitev decembra lani, ko je HDZ doživela hud volilni poraz.

Loading...