lev Dobra karma

8. 8. je galaktični dogodek leta, vpliv bo trajal...

bojana ivanovic 3 Svet24.si

Bojana Ivanović ve, kako je na dnu in kako ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

sezonski-delavci, kmetijstvo Svet24.si

Sezonci pobegnejo v Avstrijo, kjer so tudi bolje ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Svet

Pakt Janša, Orban, Vučić: poglejte, kako se nekdanji Miloševićev politični učenec Aleksandar Vučić brutalno »bori za svobodo« (VIDEO)

Deli na:
Pakt Janša, Orban, Vučić: poglejte, kako se nekdanji Miloševićev politični učenec Aleksandar Vučić brutalno »bori za svobodo« (VIDEO)

Glede na včerajšnje brutalno ravnanje Vučićeve policije s protestniki v Srbiji lahko zgolj upamo, da se nista Janša in Orban tudi česa naučila od srbskega predsednika - Foto: Reuters

Na včerajšnji videokonferenci z naslovom Necenzurirana Evropa, ki jo je organizirala Fundacija za državljansko Madžarsko, so nastopili slovenski premier Janez Janša, njegov madžarski kolega Viktor Orban in srbski predsednik Aleksandar Vučić. Upamo, da se nista Janša in Orban česa naučila od srbskega predsednika.

Konferenco je povezoval francoski evroposlanec iz vrst EPP François-Xavier Bellamy. Govorili so tem, kako oblikovati Evropo ob izzivih, s katerimi se soočamo. Kot je dejal Janša, je ideološko glavna grožnja za Evropsko unijo kulturni marksizem. Ob vprašanju demografije je izpostavil, da trenutno poteka bitka za naš način življenja, za zahodno civilizacijo in da je v tej bitki veliko več na kocki kot zgolj Evropska unija ali evropske institucije.

Po besedah Orbana so oni trije dobri patrioti in poseben klub borcev za svobodo, Janšo pa da  na Madžarskem dojemajo kot »najpogumnejšega protikomunističnega borca v evropski politiki«.

Nekdanji Miloševićev politični učenec Vučić je kritiziral propagando liberalnih medijev in poudaril, da se je od Orbana veliko naučil in ga ni sram to povedati. Glede na včerajšnje brutalno ravnanje Vučićeve policije s protestniki v Srbiji lahko zgolj upamo, da se nista Janša in Orban tudi česa naučila od srbskega predsednika. Prilagamo nekaj posnetkov (NA POVEZAVI), kako se Vučić »bori za svobodo«.

Loading...