kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

Svet

Kanadski šoli prejeli paketa z deli človeških teles

Deli na:

Na šolah v kanadskem Vancouvru so prejeli paketa s človeškimi deli. Kot je v torek ponoči sporočila tamkajšnja policija, je bila v enem od paketov roka, v drugem pa stopalo. Dokazov, da sta paketa povezana z v Berlinu aretiranim kanadskim porno igralcem in domnevnim morilcem Luko Magnotto zaenkrat ni, poročajo tuje tiskovne agencije.

Po prvih ugotovitvah naj bi šoli grozljivo pošto prejeli naključno. Policije je že sprožila preiskavo, da bi ugotovila, komu pripadajo telesni deli. Obe šoli so zaradi preiskave začasno zaprli. Ostalih podrobnosti pa preiskovalci po poročanju dpa niso želeli sporočiti.

29-letnega Magnotta so aretirali v ponedeljek v Berlinu, ker naj bi pred tem v Kanadi ubil in razkosal svojega 33-letnega prijatelja, kitajskega študenta Jun Lina, nato pa na različne naslove - med drugim na sedeža konservativne in liberalne stranke v kanadski Ottawi - poslal dele njegovega trupla.

Pred prihodom na staro celino je pred tednom dni pobegnil iz svojega rojstnega kraja Montreal v Vancouver, zato bi lahko obstajala povezava med dogodkoma. Preiskovalci so sicer sporočili, da so doslej našli vse dele telesa razkosane žrtve, razen noge.

Mediji so Magnottu že nadeli vzdevek "kanadski psiho".

Loading...