uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Svet

Kanadski šoli prejeli paketa z deli človeških teles

Deli na:

Na šolah v kanadskem Vancouvru so prejeli paketa s človeškimi deli. Kot je v torek ponoči sporočila tamkajšnja policija, je bila v enem od paketov roka, v drugem pa stopalo. Dokazov, da sta paketa povezana z v Berlinu aretiranim kanadskim porno igralcem in domnevnim morilcem Luko Magnotto zaenkrat ni, poročajo tuje tiskovne agencije.

Po prvih ugotovitvah naj bi šoli grozljivo pošto prejeli naključno. Policije je že sprožila preiskavo, da bi ugotovila, komu pripadajo telesni deli. Obe šoli so zaradi preiskave začasno zaprli. Ostalih podrobnosti pa preiskovalci po poročanju dpa niso želeli sporočiti.

29-letnega Magnotta so aretirali v ponedeljek v Berlinu, ker naj bi pred tem v Kanadi ubil in razkosal svojega 33-letnega prijatelja, kitajskega študenta Jun Lina, nato pa na različne naslove - med drugim na sedeža konservativne in liberalne stranke v kanadski Ottawi - poslal dele njegovega trupla.

Pred prihodom na staro celino je pred tednom dni pobegnil iz svojega rojstnega kraja Montreal v Vancouver, zato bi lahko obstajala povezava med dogodkoma. Preiskovalci so sicer sporočili, da so doslej našli vse dele telesa razkosane žrtve, razen noge.

Mediji so Magnottu že nadeli vzdevek "kanadski psiho".

loading...
Loading...