Thomas Matthew Crooks Svet24.si

Kdo je bil Thomas Matthew Crooks: Tiho je bil kot ...

kraja, tatvina, žepar Svet24.si

Oči na peclje, še posebno če je okoli vas več ...

900234_plenkovic_andrej Necenzurirano

Gospodarji Hrvaške v Sloveniji delajo to, kar ...

Andrej Voncina-fb Reporter.si

Bomba za vernike: razrešen in suspendiran ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Hahaha! Pogačar objavil zmagoslavno fotografijo, ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: 'Vinka' preganjala preteklost

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Svet

Kanada lovi morilca, ki je pošiljal dele človeškega trupla

Deli na:

Kanadska policija že nekaj dni lovi 29-letnega Luko Rocca Magnotto, ki je osumljen umora in pošiljanja delov trupla žrtve na različne naslove, med drugim na sedeža konservativne in liberalne stranke v Ottawi.

Policija imena žrtve še ni objavila, šlo pa naj bi za belega moškega, ki ga je Magnotta, znan tudi kot Eric Clinton Newman in Vladimir Romanov, domnevno ubil in razkosal v svojem stanovanju v Montrealu.

Magnotta je bil sicer tudi igralec pornografskih filmov in prostitut, v preteklosti pa je med drugim na spletni strani YouTube objavil posnetek, na katerem ubija mlade mačke.

V Montrealu so v torek pred stanovanjsko zgradbo domnevnega morilca najprej odkrili kovček, iz katerega je močno smrdelo. V kovčku, ki je stal pred zgradbo že teden dni, je bil razpadajoči človeški trup brez glave in okončin.

Malce kasneje so na sedežu konservativne stranke v Ottawi odprli paket, v katerem je bilo človeško stopalo, policija pa je na pošti prestregla paket z roko, namenjen sedežu liberalne stranke. Policija opozarja ljudi, naj bodo pozorni, ker utegne po pošti priti še kakšen del telesa.

Domnevni morilec doslej ni imel kriminalne preteklosti in je izginil v neznano.