zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Junaška starka branila park pred migranti, ti spolno nadlegujejo nizozemska dekleta

Deli na:
Junaška starka branila park pred migranti, ti spolno nadlegujejo nizozemska dekleta

Foto: Print Screen/RTV-Drenthe

Po Švedski, Nemčiji, Danski in še kje, tudi iz Nizozemske prihajajo novice o vse bolj nasilnem obnašanju migrantov. V Oranju, severno Hoogeveena, si je junaška starka pri branjenju naselja pred migranti zlomila roko, v Almeri, vzhodno od Amsterdama, je več mladih in plavolasih deklet doživelo bližnja srečanja s temnopoltimi migranti, ki so jih spolno nadlegovali. No, vsaj v enem primeru so storili napako: ena od deklet je mojstrica borilnih veščin in migranti si jo bodo zapomnili.

Hilda van der Heide je postala nacionalni simbol upora proti azilantom, potem ko se je upirala, da bi v naselje s 140 prebivalci, prišlo 700 migrantov. Lepega dne se je namreč pojavilo obvestilo, da bo tamkajšnji park postal center za begunce. Zaradi razburjenja jih je obiskal državni tajnik van Dijkhoff, prebivalci pa so tik pred prihodom migrantom z avtomobili blokirali pristope do Oranja. Tajnik je pobegnil z avtom, pri tem pa je tako speljal, da je povzročil padec starke, ki si je zlomila roko. Takoj je postala simbol upora, poroča več nizozemskih medijev. Migranti, med katerimi je 90 odstotkov temnopoltih, so vseeno prišli v Oranje in ga zavzeli. Za staroselce je postalo nekakšen simbol belega genocida.

Grozljive novice prihajajo tudi iz Almere. Portal Aedelwise poroča, da je v preteklih dneh več mladih plavolasih deklet policiji prijavilo spolno nadlegovanje, napadalci pa so prihajali iz bližnjega azilantskega centra. Nedavno so trije temnopolti migranti napadli dve najstnici, med katerimi je bila ena mladoletna, in ju spolno nadlegovali. Oče 17-letnice je medijem izjavil, da migranti ne razumejo, da nizozemska dekleta ne želijo biti njihova spolna tarča.

Ista temnopolta trojica je napadla tudi prijateljico 18-letnega dekleta iz Almere. Kot je ta povedala policiji, je videla, da prijateljico nadlegujejo trije moški. Priskočila ji je na pomoč in jo rešila. Kako? Pogumno dekle trenira borilne športe, kar so migranti hitro spoznali in se pognali v beg.