Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Je Catherine po pomoti razkrila spol otroka?

Deli na:
Je Catherine po pomoti razkrila spol otroka?

Foto: Reuters

Noseča soproga britanskega princa Williama, Catherine, je razkrila, da otrok že pridno brca. To je vojvodinja cambriška vsem, ki pozorno spremljajo njeno nosečnost, povedala v torek ob obisku v mestu Grimsby na vzhodni obali Anglije. Obenem pa se je Kate tudi zagovorila in tako, vsaj po mnenju nekaterih, izdala, da bosta z Williamom dobila hčerko.

Kot je pojasnila 31-letna Catherine, ki naj bi rodila julija, se otrok v njenem trebuhu "zelo močno" premika. Eno od brc je bilo celo mogoče videti skozi njen plašč med torkovim obiskom, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Otrok princa Williama in Catherine bo tretji v vrsti za britanski prestol, takoj za Williamom in njegovim očetom Charlesom, ne glede na to, ali bo hčerka ali sin.

William in Catherine javnosti nista razkrila, ali bosta dobila sina ali hčerko. A v torek naj bi se Catherine zareklo in je skorajda izrekla besedo "hčerka", kar so britanski mediji nemudoma navdušeno pograbili in objavili, piše AFP.

Vojvodinjo so namreč slišali, kako se je eni od oboževalk za medvedka za še nerojenega otroka zahvalila z besedami "Hvala, vzela ga bom za svojo h...", nato pa je nenadoma utihnila.

67-letna Sandra Cook naj bi takoj začela vrtati in je Catherine vprašala, ali to pomeni, da bo dobila hčerko. Kate se je nato začela izmikati. Najprej je odgovorila, da z Williamom ne poznata spola otroka, ko ji je Cookova odvrnila, da ji ne verjame, pa je dejala, da otrokovega spola pač ne bosta razkrila.

Sprejem, ki ga je v Grimsbyju v torek doživela Catherine, je bil sicer zelo prisrčen. Helikopter, s katerim je zaradi megle z zamudo prispela v mesto, je pričakala navdušena množica, ki je mahala z zastavami in vzklikala "Hočemo Kate". Ljudje so jo zasuli z rožami in igračami za njenega še nerojenega otroka ter dobrimi željami.