opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

oko Dobra karma

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?

preddvor, hotel bor Svet24.si

Raziskali smo, od kod bi lahko na račun občine ...

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

vedeževalke Dobra karma

Tako nam napoved vedeževalca spremeni usodo

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

Svet

Izraelska kandidatka za poslanko rodila na volilni dan

Deli na:
Izraelska kandidatka za poslanko rodila na volilni dan

Foto: Reuters

Kandidatka za poslanko izraelskega parlamenta je rodila prav na današnji volilni dan v judovski državi. 29-letna Mejrav Kohen iz stranke Hatnua je v noči na torek povila zdravo deklico, je potrdil njen soprog. Tako poslansko kandidatko kot njenega soproga pa je v porodnišnico v ponedeljek pripeljala kar predsednica stranke Cipi Livni.

Kot je še povedal novopečeni očka Juval Admon, jima je Livnijeva, nekdanja izraelska zunanja ministrica, v porodnišnici tudi pomagala "s papirji", poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Kohenova je bila v predvolilni kampanji aktivna tako rekoč tik do poroda. "Skupaj z Livnijevo je po telefonu govorila z volivci, ko ji je naenkrat odtekla voda," je povedal Admon.

Deklica se je rodila kak teden prezgodaj, ob rojstvu pa je tehtala slabe tri kilograme. A novopečeni očka je poudaril, da nekoliko prezgodnji porod zagotovo nima zveze s predvolilnim stresom. "Moja žena je 'totalno kul', nikoli ni bila pod pritiskom," je dejal.

Kohenova je deveta na strankarski listi Livnijeve in upa, da bo to dovolj za sedež v knesetu, je še povedal njen soprog. "Zelo si želi postati poslanka, upam, da bomo danes dobili še eno darilo," je povedal. Novopečena mamica tudi ne načrtuje porodniške. "Saj bo tako ali tako trajalo, da se novi kneset sestavi, to se ne bo zgodilo že jutri zjutraj," je dodal Admon.

loading...
Loading...