Thomas Matthew Crooks Svet24.si

Kdo je bil Thomas Matthew Crooks: Tiho je bil kot ...

kraja, tatvina, žepar Svet24.si

Oči na peclje, še posebno če je okoli vas več ...

1 Necenzurirano

Zakaj nas desnica straši, da je Ljubljana nevarna

Andrej Voncina-fb Reporter.si

Bomba za vernike: razrešen in suspendiran ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Hahaha! Pogačar objavil zmagoslavno fotografijo, ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: 'Vinka' preganjala preteklost

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Svet

Goli brezdomec pojedel obraz drugega golega brezdomca

Deli na:

Ameriška zvezna država Florida pogosto poskrbi za bizarne novice, vendar pa je sobotni napad na brezdomca presegel tudi te standarde. Policist je namreč ustrelil golega moškega, ki je z zobmi trgal obraz z drugega golega moškega in pri tem rjovel kot žival.

Prizor ob avtocesti v Miamiju, ki spada v scenarije grozljivk, je med vožnjo opazil kolesar Larry Vega. Za lokalne medije je izjavil, da je skušal kanibalizem ustaviti s klici napadalcu, ki pa se nanj ni oziral.

Prišel je tudi policist, ki je prav tako najprej poskusil z besedami, vendar pa se je napadalec obrnil proti njemu in s kosi človeškega mesa v ustih zarjovel kot žival.

Policist ga je pokončal, žrtev pa so odpeljali v bolnišnico, kjer osebje pravi, da takšnih ran še niso videli. Žrtvi namreč manjka 75 odstotkov obraza.

Napadalec in žrtev naj bi bila pod vplivom neke nove vrste močnega mamila LSD, ki pri uživalcu ustvari občutek hude vročine znotraj in zunaj telesa, zato se v blodnjah povsem sleče. Oba moška sta bila brezdomca, policija pa je napadalca identificirala kot 31 letnega Rudyja Eugena.

Vodstvo policije v Miamiju je na hitro odpravilo nekaj kritik, da bi se lahko neoboroženega in golega kanibala obvladalo tudi brez usmrtitve. Tiskovni predstavnik policije Javier Ortiz je povedal, da je policist junak, ki je rešil življenje.