Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Gareth Bale najdražji nogometaš vseh časov: za 100 milijonov evrov v Real

Deli na:
Gareth Bale najdražji nogometaš vseh časov: za 100 milijonov evrov v Real

Foto: Reuters

Valižanski nogometni reprezentant Gareth Bale je tudi uradno novi član madridskega Reala. Španci bodo po poročanju otoških medijev za 24-letnega krilnega nogometaša Balovemu dosedanjemu delodajalcu odšteli 100 milijonov evrov odškodnine, kar je rekordni znesek za prestop katerega koli nogometaša.

Bale je za Tottenham igral šest let, na 203 tekmah je zanj zabil 55 golov. "Pri Tottenhamu sem preživel šest srečnih let, a čas je pravi, da se poslovim. Doživeli smo nekaj zelo posebnih trenutkov in v vseh sem užival. Tottenham bo vedno v mojem srcu in prepričan sem, da ta sezona zanj uspešna. Sam pa se veselim novega razburljivega poglavja v življenju," je za spletno stran Tottenhama povedal Bale.

Predsednik londonskega kluba Daniel Levy je prestop pokomentiral z besedami: "Gareth je igralec, ki ga nikakor nismo želeli prodati. Je igralec, ki smo ga vzgojili in razvili in je bil šele v drugem letu štiriletne pogodbe. Toda Real se je tako močno zanimal zanj, Gareth pa si je tudi želel igrati zanj, tako da smo morali to upoštevati, saj igralec ne bi bil z vsem srcem pri stvari, če bi ostal pri nas. Zato smo se odločili za prodajo - ob zavedanju, da imamo še vedno zelo močno ekipo, ki smo ji dodali kar sedem reprezentantov."