slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

The Work Petisvet.si

Psihoterapija, kakršne kamere še nikoli niso ...

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

ula furlan Svet24.si

Ima Ula Furlan popravljen nos?

andrej milutinovic Njena.si

Andrej Milutinovič: 'Nikoli ne bi imel debele ...

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

Svet

Francoska policija svari: »Kanadski psiho« je v Parizu

Deli na:

Francoska policija je prepričana, da je Luka Rocco Magnotta, ki je osumljen umora, razkosanja trupla in pošiljanja delov telesa na različne naslove, pred kratkim prišel v Pariz. Iskati so ga začeli, ko so jih kanadski preiskovalci opozorili, da se je osumljenec 26. maja v Kanadi vkrcal na letalo, namenjeno v Francijo.

Preiskovalci so prepričani, da se 29-letni Luka Rocco Magnotta nahaja na območju Pariza že vsaj od petka, je danes zatrdila francoska policija. Montrealska policija je v petek sporočila, da imajo informacije z letališča, ki pa jih takrat še niso mogli razkriti.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je več prič potrdilo, da so osumljenca videle v nekem pariškem baru. Policija je zato zaprla bar in dva bližnja hotela na vzhodu francoske prestolnice ter začela forenzične preiskave in preverjanje posnetkov varnostnih kamer.

Priče naj bi osumljenca opazile v sredo zvečer. Lastnik bara je povedal, da je moški naročil kokakolo, govoril angleško in deloval nemirno.

Osumljenca so mediji poimenovali "kanadski psiho" zaradi video posnetka, ki kroži po spletu, na katerem moški, domnevno iskani osumljenec, s cepinom razkosava drugega moškega, medtem ko se v ozadju sliši pesem iz filma Ameriški psiho.

V Montrealu so v torek pred stanovanjsko zgradbo domnevnega morilca najprej odkrili kovček, iz katerega je močno zaudarjalo. V kovčku, ki je stal pred zgradbo že teden dni, je bil razpadajoče truplo brez glave in okončin.

Malo kasneje so na sedežu konservativne stranke v Ottawi odprli paket, v katerem je bilo človeško stopalo, policija pa je na pošti prestregla paket z roko, namenjen na sedež liberalne stranke.

Loading...