matej tonin Dobra karma

Matej Tonin: ministrant ali narcis pod žarometi ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 29. septembra

janez-jansa-tasic-valic-zver-sds-tw Reporter.si

Začeli s postopkom razrešitve Andreje Valič ...

meja mejni prehod obrezje hrvaska bobo1 Svet24.si

Od danes iz obmejnih hrvaških županij v ...

Tomi Rumpf Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

Lucija Ćirović Njena.si

Lucija Ćirović ima zabavno srčno izbranko

Svet

Donaldov zadnji poljub z Melanio: Trump se je bal, da srečanja s Kimom ne bo preživel, zato je prvo damo poljubil v slovo

Deli na:
Donaldov zadnji poljub z Melanio: Trump se je bal, da srečanja s Kimom ne bo preživel, zato je prvo damo poljubil v slovo

Donald in Melania Trump. - Foto: Profimedia

Pred srečanjem s severnokorejskim diktatorjem Kim Jong-unom leta 2017 se je ameriški predsednik Donald Trump bal, da se ne bo več vrnil, zato je ženo Melanio Trump poljubil v slovo, v novi knjigi Rage (Srd) piše slavni ameriški novinar Bob Woodward.

Trump se je konec leta 2017 s Kimom srečal na demilitariziranem območju med Severno in Južno Korejo. Južnokorejska tiskovna agencija Yonhap, ki je dobila vpogled v prihajajočo Woodwardovo knjigo, poroča, kako se je ameriški predsednik pred obiskom poslovil od prve dame.

Zjutraj sem vstal in Melanio poljubil v slovo, je Trump povedal Woodwardu. »Morda te ne bom več videl,« Woodward v knjigi prenaša predsednikove besede.

»Če bi se predsedniku Združenih držav kaj zgodilo, bi bilo to najhujše, kar bi se nam lahko pripetilo kot državi,« naj bi v helikopterju na poti na srečanje še dejal sopotnikom.

Woodward, ki je o Trumpovi administraciji že predlani izdal knjigo Strah: Trumo v Beli hiši, je zdaj napisal nadaljevanje, za katerega je imel kar 18 intervjujev s predsednikom. Ta je vedel, da bo Woodward posnet material uporabil za knjigo, a je bil vseeno izjemno odkrit. Med drugim je novinarju priznal, da je že februarja vedel, kako nevaren je koronavirus.

O Kimu je med drugim dejal, da ga ima rad in da mu je diktator na srečanju ponosno razložil, kako je dal obglaviti svojega strica.

Loading...