Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

Svet

Donald in Melania Trump pri kraljici Elizabeti (FOTO)

Deli na:
Donald in Melania Trump pri kraljici Elizabeti (FOTO)

Foto: Reuters - Britanska kraljica Elizabeta II. je sprejela Melanio in Donalda Trumpa.

Britanska kraljica Elizabeta II. je danes v Buckinghamski palači sprejela ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegovo soprogo Melanio, ki sta danes začela tridnevni obisk v Veliki Britaniji.

Pred palačo sta bila ob sprejemu gostov tudi princ Charles in njegova soproga Camilla. Britanski prestolonaslednik in Trump sta pregledala častno stražo in poklepetala z nekaterimi vojaki. Nato sta se Trump in ameriška prva dama udeležila kosila s kraljico v palači, v kateri sta si kasneje ogledala še z ZDA povezane zgodovinske razstave, poroča britanski BBC.

Medtem se je na bližnjem trgu pred britanskim parlamentom zbralo več tisoč protestnikov, ki so pripravili "ljudski banket".

Foto: Reuters - Donald Trump v Veliki Britaniji

Na programu ameriških gostov je danes še ogled westminstrske opatije, princ Charles in Camilla pa ju bosta v svoji rezidenci gostila na čajanki. Nato se bodo vsi skupaj podali na veličasten banket v Buckinghamsko palačo, ki bo zvečer.V torek bo imel Trump zajtrk z odhajajočo britansko premierko Thereso May, sledili bodo pogovori na Downing Streetu ter kosilo, po katerem bo novinarska konferenca. Trump bo zvečer v rezidenci veleposlanika ZDA v Londonu gostil večerjo, ki se je bosta v imenu kraljeve družine udeležila kraljičin najstarejši sin in njegova soproga.

Za torek so napovedani tudi množični protesti proti Trumpu v več britanskih mestih, med drugim v Londonu, Manchestru, Belfastu in Birminghamu.

Loading...