Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Britanski Batman, ki je policistom pripeljal zločinca, se je razkril

Deli na:
Britanski Batman, ki je policistom pripeljal zločinca, se je razkril

Foto: Reuters

Britanska javnost je zadnje dni ugibala, kdo je skrivnostni moški, ki je v kostumu stripovskega in filmskega junaka Batmana 25. februarja na policijsko postajo v Bradfordu pripeljal moškega, obtoženega vloma in goljufije. Skrivnostni Batman je danes sam razkril, da je v resnici 39-letni Stan Worby.

Worby je obenem pojasnil, da je svojega 27-letnega prijatelja Dannyja Fraynea 25. februarja zgolj na njegovo željo odložil na policijski postaji, potem ko sta se vračala z nogometne tekme na londonskem stadionu Webmley. Batmanov kostum si je Worby oblekel za tekmo, piše britanski Daily Telegraph.

"Na policijski postaji sem bil deležen začudenih pogledov. Eden od policistov me je pogledal in se začel smejati. Dejal sem mu, da si zaslužim medaljo," je dejal Worby in dodal, da se je takrat le šalil.

39-letni dostavljalec kitajske hrane je še razkril, da se je počutil užaljenega, ko so ga mediji opisali kot zavaljeno verzijo Batmana. Po njegovem je na posnetku, ki so ga zabeležile kamere na policijski postaji, videti debel le zaradi trenirke, ki jo je imel oblečeno pod Batmanovim kostumom.

Frayne, ki z Worbyjem prijateljuje že 15 let, se bo moral sicer zaradi omenjenih obtožb o vlomu in goljufiji sedaj zagovarjati pred sodnikom.