nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Bravo! Mojstrica borilnih veščin nalomila migrantsko bando

Deli na:
Bravo! Mojstrica borilnih veščin nalomila migrantsko bando

Šestnajstletnico iz mesteca Trescore so poskusili oropati trije arabski migranti. Napaka. Dijakinja je mojstrica borilnih veščin in je po hitrem postopku opravila z njimi.

Čeprav Italija dokaj dobro skrbi za njih, tako da niso lačni, migranti niso prav nič hvaležni za gostoljubje. Domačinom povzročajo težave: ropajo, kradejo in pretepajo druge.  A ne vsakega. Spravljajo se na ženske, starejše in nemočne, to vedno počno v skupinah, da si zagotovijo fizično premoč. Da bodo imeli lahko delo, je mislila tudi maroška trojka v mestecu Trescore vzhodno od Bergama.

Ko se je šestnajstletna dijakinja mimo mestnega stolpa vračala iz šole, so jo obkolili trije migranti in se ji približali. Eden je segel v žep njenega suknjiča in ji poskusil ukrasti mobilni telefon. Nato se je zgodilo nekaj, česar Arabci zagotovo niso pričakovali. Dijakinja je mojstrica borilnih veščin, obvlada samoobrambni tehniki aikido in ju jutsu, ki sta za napadalca zelo boleči. Napadalec je bil hitro onesposobljen, poroča Il Giorno.

Kot je to pri migrantskih napadalcih običajno, so hitro pobegnili. Dijakinja je o incidentu povedala staršem. Poklicali so policijo, ki išče tri napadalce. Gre za okoli 20 let stare moške, po vsej verjetnosti iz Maroka. Na tistem koncu Italije je namreč precej Maročanov.