peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. marca

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

Svet

Angelina Jolie in Brad Pitt kupujeta nepremičnino v Istri

Deli na:
Angelina Jolie in Brad Pitt kupujeta nepremičnino v Istri

Foto: Reuters

Najslavnejši hollywoodski par, Angelina Jolie in Brad Pitt, se zanima za nakup posestva v Istri nasproti Brionov, poročajo hrvaški mediji. Da bi se to lahko zgodilo, je za hrvaške časnike potrdil znani hrvaški igralec s hollywoodskim naslovom Rade Šerbedžija, sicer prijatelj Joliejeve in Pitta.

Posebej naj bi se za vlaganje v Istro zanimal Pitt, ki naj bi s svojimi prijatelji arhitekti in oblikovalci sodeloval pri največjem turističnem projektu hrvaškega poslovneža Danka Končarja v Istri. Gre za 85 milijonov evrov vreden projekt luksuznega turističnega naselja Barbariga-Dragonera, kjer nameravajo graditi hotele, vile, marine in igrišča za golf.

"V Berlinu sem organiziral večerjo za tri pare, Angelino in Brada, Jeleno in Danka ter Lenko in mene. Ob večerji smo našim ameriškim prijateljem predstavili vse, kar načrtujejo zgraditi na tej prekrasni istrski lokaciji. Brad je zelo zainteresiran," je izjavo Šerbedžije danes povzel Jutarnji list. Šerbedžija je dodal, da je za Pitta igranje posel, arhitektura in oblikovanje pa prava strast.
 
"Čeprav je šlo za prvi pogovor, sta se Končar in Pitt povezala in verjamem, da bi resnično lahko prišlo do partnerstva pri omenjenem projektu", je še ocenil Šerbedžija, ki ima tudi sam posestvo v Istri pri Barbarigi. Lani pa je Joliejevo pripeljal na Brione na predstavo Kralj Lear gledališča Ulysses.
 
Zagrebški časnik še poroča, da so tudi iz "krogov blizu Končarja" zvedeli, da se bodo nadaljevali pogovori o podrobnostih projekta s Pittom, ki je zainteresiran, da bi zgradil poletni dom tudi za svojo številno družino.
 
"Moji otroci so se zaljubili v Brione, tudi Brad je očaran nad lepotami Hrvaške," je izjavo Joliejeve danes povzel Večernji list. Joliejeva je bila minuli petek v Zagrebu na premieri svojega film V deželi krvi in medu in je potrdila, da sta s Pittom zainteresirana za nakup nepremičnine na Hrvaškem, je spomnil zagrebški časnik.
 
"Prihod Angeline Jolie bo za nas velika promocija, upam, da se bo to tudi zgodilo," je izjavil župan Vodnjana Klaudio Vitasović, ki predvsem pričakuje začetek gradnje projekta, o katerem govorijo že 12 let. Vitasović je dodal, da mu je Končar potrdil svoje stike s Pittom glede omenjenega projekta.
Loading...