Tanja Žagar2_osebni arhiv Odkrito.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

karen mcdougal Svet24.si

Zajčica trdi, da je imela razmerje s Trumpom

Tiangong-1 Svet24.si

Kje bo v plamenih legel k večnemu počitku? ...

marjan šarec-volitve_prvi krog Svet24.si

Marjan Šarec: Na uho mi je prišlo nekaj, kar ...

Screenshot from 2018-03-20 11-44-20 Najstnica.si

Najboljši filmi o plesu

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj ima dovolj!

Slovenija

Zatikanje, počasna govorica, hihitanje: je voditeljica nacionalke Tanja Gobec pijana vodila Odmeve? (VIDEO)

Deli na:
Zatikanje, počasna govorica, hihitanje: je voditeljica nacionalke Tanja Gobec pijana vodila Odmeve? (VIDEO)

Foto: TV Slovenija

Je voditeljica na Televiziji Slovenija Tanja Gobec včerajšnje Odmeve vodila pijana, se sprašujejo uporabniki družabnih omrežij.

Ugibanja je sprožila že njena napoved Odmevov takoj po včerajšnjem Dnevniku, ko je z vidno težavo prebrala napoved. "Na nacionalki so ga mal pil?" je že nekaj minut kasneje tvitnil @JsSmRenton in dodal video nastopa Gobčeve, po katerem so se drugi komentatorji spraševali, kaj je krivo za njeno zatikajočo se in počasno dikcijo. Izstopale so še druge napake v nastopu: med drugim je v napovedi gosta Jožefa Horvata povedala napačen odbor, ki mu predseduje, med govorjenjem pa je imela vpadljivo dolge premore.

Dve uri kasneje so bile težave Gobčeve sprva manj izrazite, a čisto brez njih ni šlo. Zlasti intervju z ameriškim gostom Gregoryjem H. Watsonom je bilo zaradi njenega hihitanja, mimike, mahanja, zatikajoče se govorice in glede na razmere še posebej okorne angleščine prav nerodno za gledati. Kdo ve, kaj si je o Gobčevi in nacionalni televiziji mislil Američan. Bolje je voditeljici šlo, ko ji ni bilo treba govoriti v angleščini.

Odmeve si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI

"Danes bo definitivno zabavno gledati Odmeve," je že ob napovedi tvitnil Tomaž Štih - Libertarec.

"Jože Možina je vedno trezen, profesionalen, pa ga zmerjajo,ogovarjajo, mu grozijo. Gobčeva bo šla pa mirno mimo - no, na enega ali tri do štiri," je bil v komentarju na Twitterju oster Vinko Vasle.

"No @RTV_Slovenija , koliko plačate takle hik Gobec napovednik z našim denarjem?" je zanimalo Patrika V.

"Ej, to je pa tu mač. A je to kdo gledal in poslušal? Se bo kdo opravičil?" je bil jezen Tomaž Slokar. Miša Vugrinec je bila še blaga v kritiki: "Po resnici? To pa danes ni bilo preveč všečno. Pravzaprav je bilo moteče."

Nacionalna TV hiša je v preteklosti v oddaje v živo že posadila očitno alkoholizirane voditelje. Najbolj znan je verjetno primer Andreja Stareta, ki je pred leti tekmo slovenskih hokejistov proti Estoniji tako katastrofalno komentiral, da so ga zaradi "tehničnih težav" izklopili in preostanek prenosa je iz ljubljanskega studia komentiral Zoran Radisavljević.